Skip to main content

CNN: Trump, blocat temporar pe Twitter şi Facebook după violenţele de la Capitoliu

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

Trump a fost „sancţionat” după ce suporterii săi au invadat Capitoliul. Twitter şi Facebook au decis să-i blocheze, temporar, contul fostul preşedinte SUA, transmite CNN.

Publicitate

Oficialii Twitter au declarat că platforma a blocat contul preşedintelui Trump timp de 12 ore şi au avertizat că există posibilitatea ca acesta să fie blocat definitiv.

Fostul preşedinte ar fi încălcat politicile platformei, în urma a trei postări. Cei de la Twitter l-au sfătuit pe Trumpsă elimine respectivle postări.

Facebook a blocat contul lui Trump, în sensul că nu-i mai permite să posteze 24 de ore, pentru că a postat un videoclip cu susţinătorii săi care au participat la revoltă.

Reamintim că suporterii lui Donald Trump au intrat în Congres, acolo unde urma să aibă loc ultimul act care îl confirma ca preşedinte pe Joe Biden. Oamenii sunt nemulţumiţi de rezultatul votului, despre care şi Trump a spus că a fost fraudat.


GALERIE FOTO. Breaking News. Imaginile care au şocat lumea: Capitoliul invadat de suporterii lui Donald Trump


Citeşte şi: Ce vină au reţelele sociale pentru ce se întâmplă în SUA? Stanca: "cu viteză, spre dictatura imbecililor"


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mos Dan Mos Dan
    @Stefan
    Gata, m-ai convins. Twitter si Facebook trateaza pe toata lumea la fel, antifa este sanctionata la sange la fel ca muritorii de rand. Traim intr-o lume corecta plina de unicorni, baloane colorate si impartialitate.
  • Stefan Stefan
    Mos Dan, nu stiu cine esti, dar gandesti cu alte parti ale corpului. Cred ca stii vorba aia: Cand 20 de insi iti spun ca esti beat, te duci si te culci. Cam asa si cu Trump. Abia dupa ce a fost validat Biden, a lasat-o si el mai moale.
  • Mos Dan Mos Dan
    Ce dublu standard, cu totul altfel ar fi stat lucrurile daca Trump castiga, iar protestatarii ar fi fost antifa.
  • mile mile
    dar alte revolte sustin in lume pe teroristi

Trimite un comentariu

sus