Skip to main content

Bobonete revine cu un nou sezon „Pe bune?!”, la Pro TV

 
Bobonete revine cu un nou sezon „Pe bune?!”, la Pro TV
Foto: Pro TV

Nou sezon de „Pe bune?!”, la Pro TV. Postul de televiziune anunță că emisiunea prezentată de Mihai Bobonete va debuta „în curând”, fără alte detalii. 

Căpitanii celor două echipe rămân neschimbați: Costi Diță și Cosmin Natanticu, potrivit protv.ro.

Publicitate

Quiz show-ul a avut schimbări importante la început de 2020. Sezonul cu numărul 5 a început cu un nou prezentator. Mihai Bobonete i-a luat locul lui Andi Moisescu din februarie 2020. Filmările pentru această producție au fost oprite în martie din cauza pandemiei de coronavirus, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Emisiunea a debutat în 2017 după ce Pro TV a achiziționat de la FremantleMedia formatul emisiunii de divertisment Pe bune?! (Who knew?). Diță și Natanticu au rămas căpitanii echipelor formate din vedete încă din primul sezon.

Pro TV și-a anunțat grila de primăvară pentru 2021

În urmă cu câteva zile, Pro TV și-a anunțat grila de primăvară. Pe lângă noul sezon din Las Fierbinți, postul din Pache Protopopescu va mai avea următoarele show-uri în lunile următoare:

Românii au talent - Show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș vine cu o noutate absolută: se va difuza două zile pe săptămână. Și juriul va fi diferit față de sezonul anterior. Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre. Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu au rămas în continuare.

Imperiul Leilor - Emisiunea revine cu al doilea sezon în această primăvară, iar Pro TV a anunțat investitorii: Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Șucu, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu.

Șef sub acoperire - Revine și emisiunea în care șefii devin angajați și își supraveghează angajații. Pentru primul sezon, postul din Pache Protopopescu a încasat și o amendă din partea CNA.

Profu - Revine cu al doilea sezon. Producția cu Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu a avut audiențe modeste cu redifuzarea primului sezon, motiv pentru care Pro TV a mutat serialul după miezul nopții.

CITEȘTE ȘI: Doi actori de comedie, căpitani în noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV

CITEȘTE ȘI: Pe bune?!, dar fără Andi Moisescu. Show-ul revine la Pro TV cu un nou prezentator

CITEȘTE ȘI: Șase, se întoarce Profu’! Serialul de pe Pro TV revine cu sezonul doi din februarie

CITEȘTE ȘI: Las Fierbinți, un nou sezon. Al 18-lea. Se vede pe Pro TV de luna viitoare

CITEȘTE ȘI: Pro TV anunță grila de primăvară. Show-urile grilei: Românii au Talent, Las Fierbinți și Imperiul Leilor, printre atracții. Revine și Profu cu un nou sezon

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu