Skip to main content

Bobonete revine cu un nou sezon „Pe bune?!”, la Pro TV

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Nou sezon de „Pe bune?!”, la Pro TV. Postul de televiziune anunţă că emisiunea prezentată de Mihai Bobonete va debuta „în curând”, fără alte detalii.

Publicitate

Căpitanii celor două echipe rămân neschimbaţi: Costi Diţă şi Cosmin Natanticu, potrivit protv.ro.

Quiz show-ul a avut schimbări importante la început de 2020. Sezonul cu numărul 5 a început cu un nou prezentator. Mihai Bobonete i-a luat locul lui Andi Moisescu din februarie 2020. Filmările pentru această producţie au fost oprite în martie din cauza pandemiei de coronavirus, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Emisiunea a debutat în 2017 după ce Pro TV a achiziţionat de la FremantleMedia formatul emisiunii de divertisment Pe bune?! (Who knew?). Diţă şi Natanticu au rămas căpitanii echipelor formate din vedete încă din primul sezon.

Pro TV şi-a anunţat grila de primăvară pentru 2021

În urmă cu câteva zile, Pro TV şi-a anunţat grila de primăvară. Pe lângă noul sezon din Las Fierbinţi, postul din Pache Protopopescu va mai avea următoarele show-uri în lunile următoare:

Românii au talent - Show-ul prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş vine cu o noutate absolută: se va difuza două zile pe săptămână. Şi juriul va fi diferit faţă de sezonul anterior. Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre. Florin Călinescu, Andra şi Andi Moisescu au rămas în continuare.

Imperiul Leilor - Emisiunea revine cu al doilea sezon în această primăvară, iar Pro TV a anunţat investitorii: Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Şucu, Mohammad Murad şi Dragoş Petrescu.

Şef sub acoperire - Revine şi emisiunea în care şefii devin angajaţi şi îşi supraveghează angajaţii. Pentru primul sezon, postul din Pache Protopopescu a încasat şi o amendă din partea CNA.

Profu - Revine cu al doilea sezon. Producţia cu Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu a avut audienţe modeste cu redifuzarea primului sezon, motiv pentru care Pro TV a mutat serialul după miezul nopţii.

CITEŞTE ŞI: Doi actori de comedie, căpitani în noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV

CITEŞTE ŞI: Pe bune?!, dar fără Andi Moisescu. Show-ul revine la Pro TV cu un nou prezentator

CITEŞTE ŞI: Şase, se întoarce Profu’! Serialul de pe Pro TV revine cu sezonul doi din februarie

CITEŞTE ŞI: Las Fierbinţi, un nou sezon. Al 18-lea. Se vede pe Pro TV de luna viitoare

CITEŞTE ŞI: Pro TV anunţă grila de primăvară. Show-urile grilei: Românii au Talent, Las Fierbinţi şi Imperiul Leilor, printre atracţii. Revine şi Profu cu un nou sezon

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Felixanul Felixanul
    Exact, la pastele cailor mai pica antenuta pe locul 1 pe comercial , pana acum , locul 3 in 4 zile din 7 , ha ha
  • mile mile
    la pastele cailor
  • Buneanu Buneanu
    Rzv, pai va fi chefi ori survivor

    Pai oricum la bataie cu survivor , va fi pe locul 2 peste chefii tai , hi hi
  • Buneanu Buneanu
    Singura emisiune la care mă uit

    Bun , ca tot peste antenuta ta va fi , hi hi
  • An An
    Cand prezenta Andi ma uitam... Cand l-au inlocuit am zis ca e o mutare bunicica.. Dar nu am mai urmarit nicio editie de atunci... Are un umor mai fin Andi pt o emisiune de acest tip care este un pic si de cultura generala...
  • Expertul Expertul
    Nu este o decizie inteleapta! Acest show n-are putere sa se bata cu Survivor sau chefi la cutite,iar dupa cateva editii va fi scos din grila.
  • Haha Haha
    Am si uitat ca există asta
  • Mile Mile
    Rzv, pai va fi chefi ori survivor
  • RzV RzV
    Cu siguranta va fi la 22:30 difuzata vreo 2 zile pe saptamana si va face audienta buna in acel interval.
  • Mile Mile
    Singura emisiune la care mă uit

Trimite un comentariu

sus