Skip to main content

VIDEO. NOU. Podcast cu Melania Medeleanu. Primul episod: adolescenţii şi depresia. „Podcastul apare de câte ori simţim nevoia"

 
Foto: Facebook / Melania Medeleanu
Foto: Facebook / Melania Medeleanu

Nou pe piaţă. Un podcast despre subiecte mai puţin dezbătute este realizat de Melania Medeleanu pentru Asociaţia Zi de Bine, unde este cofondatoare. Abordează mai multe teme şi producţia se realizează în funcţia de cauza pe care o susţine Asociaţia în luna respectivă.

Publicitate

Podcastul este doar în format audio şi apare, de obicei, vinerea. Medeleanu a moderat primul episod pe 22 ianuarie şi a avut ca temă principală „adolescenţii care se confruntă cu depresia”.

În continuare un scurt interviu cu Melania Medeleanu.

Paginademedia.ro: De ce te-ai gândit să faci acest podcast?

Melania Medeleanu:Mi s-a părut că trebuie să abordăm subiectele peste care nu s-a pus suficientă lumină şi prioritatea pentru a ajunge la oameni este prin intermediul podcastului. Este unul dintre cele mai uşoare mijloace de a ajunge la mai mulţi ascultători.

Spre exemplu, am întâlnit-o pe Ilinca, mama unei fete care şi-a luat viaţa şi am decis că nu mai putem amâna podcastul (nr.red e subiectul primului podcast), pentru că povestea e relevantă pentru mai mulţi părinţi care au adolescenţi în casă.”

Paginademedia.ro: Ce subiecte vei aborda la podcast?

Melania Medeleanu:De fiecare dată podcastul este dedicat cauzei Asociaţiei pe care o susţine în luna respectivă. Adică sănătate mintală, doliu, educaţie, incluziune socială, mediu, etc. Un subiect pe lună, deci 12.”

Paginademedia.ro: De câte ori va fi podcastul pe săptămână? E doar în format audio sau va fi şi video?

Melania Medeleanu: „Podcastul apare de câte ori simţim nevoia. Apare vinerea, dar nu ştiu dacă în fiecare vineri sau o singură vineri în luna respectivă. Este doar în format audio”.

VIDEO. Primul episod al podcastului „Zi de Bine”

CITEŞTE ŞI: FOTO. Melania Medeleanu, despre televiziune: "Ion Cristoiu şi Sergiu Toader, dar şi alţi oameni cu care m-am intersectat, m-au ajutat să ies din stereotipul cititoarei de prompter"

CITEŞTE ŞI: Melania Medeleanu pleacă de la Prima TV

CITEŞTE ŞI: Melania Medeleanu, Personalitatea Anului la Gala IAA. Proiectul Magic Home, premiat şi la altă categorie. Matei Psatta şi Dragoş Stanca printre laureaţi

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus