Skip to main content

Pro TV, detalii despre sezonul doi Imperiul Leilor. Câți concurenți s-au înscris + regulile pentru „lei”

 
Pro TV, detalii despre sezonul doi Imperiul Leilor. Câți concurenți s-au înscris + regulile pentru „lei”
Foto: Pro TV

Pro TV oferă primele detalii despre sezonul doi Imperiul Leilor. Reprezentații postului nu au anunțat când va începe show-ul, dar prezintă câteva reguli pentru „lei” sau câți concurenți s-au înscris. Filmările pentru noul sezon sunt în desfășurare.

Publicitate

Detalii despre concurenți, pe scurt:

-S-au înscris peste 3.000 de oameni

-Concurenții pot veni cu susținători

-Au venit români din Germania, Franța, Norvegia, Suedia sau Brazilia

-Concurenții își pot prezenta business-ul într-o oră

Detalii despre cei cinci „lei” din juriu:

-Cei cinci „lei” vor decide pe loc dacă vor investi sau nu într-un business

-„Leii” au acces la informații despre un concurent, business-ul acestuia sau produsul pe care urmează să-l prezinte, cu doar un minut înainte ca acesta să pășească în fața juraților. În situația în care unul dintre lei îl cunoaște pe concurentul intrat în platou, leul este obligat să se retragă din negociere.

-„Leii” nu modifică suma cerută pentru investiție. De multe ori concurenții vin în fața leilor cu o idee supraevaluată, cerând o sumă mult prea mare în schimbul unui procent mic din companie. Pe parcursul show-ului, leii sunt obligați să păstreze suma cerută de concurent pentru investiție, nu o pot micșora, dar pot negocia procentele.

-„Leul” face propriul audit. După ce-și exprimă intenția clară de a se parteneria într-un business, în baza informațiilor prezentate de concurent în emisiune, leul face propriul audit al companiei în care urmează să investească. Dacă informațiile oferite în prima fază sunt incomplete sau inexacte, leul poate lua decizia de a se retrage.

-Resursele „leilor”. Intenția de a investi sau nu într-un business, dar și resursele, sunt exclusiv ale leilor. Pro TV creează platforma de ”întâlnire” dintre o idee genială și o sursă de finanțare pentru aceasta.

-„Leii” vor să ofere încredere tinerilor antreprenori. Pe lângă investiția financiară, fiecare leu urmărește să se implice activ, să ofere încredere și speranță tinerilor antreprenori aflați la început de drum.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci lei care intră în Imperiul Leilor. Galerie Foto, AICI

 

CITEȘTE ȘI: Dan Șucu, primul investitor din sezonul 2 Imperiul Leilor pe Pro TV. Doar doi jurați rămân din echipa veche

CITEȘTE ȘI: Fondatoarea brandului de încălțăminte Musette, investitor la Imperiul Leilor de pe Pro TV

CITEȘTE ȘI: Dragoș Petrescu, fondator City Grill, prezent și în sezonul doi Imperiul Leilor de pe Pro TV

CITEȘTE ȘI: Cel mai tânăr „leu”. Bogdan Micu, penultimul investitor anunțat în sezonul doi Imperiul Leilor de pe Pro TV

CITEȘTE ȘI: FOTO. Se cunosc toți „leii”. Mohammad Murad, ultimul investitor anunțat în sezonul doi Imperiul Leilor de pe Pro TV

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu