Skip to main content

Redactorul-șef Unica, Raluca Hagiu, pleacă după aproape 20 de ani la revista Ringier

 
Redactorul-șef Unica, Raluca Hagiu, pleacă după aproape 20 de ani la revista Ringier

Plecare după aproape 20 de ani. Raluca Hagiu, redactor-șef al revistei Unica, a decis să lase publicația editată de Ringier și să se ducă în PR.

Publicitate

Raluca Hagiu lucra în Ringier de la începutul anilor 2000, iar conducerea editorială a revistei Unica a preluat-o în 2008. 

Direcția de acum: comunicarea companiei Ivatherm, companie fondată de Rucsandra Hurezeanu.

Contactată de Paginademedia.ro, Raluca Hagiu a declarat că va sprijini echipa Unica și pentru următoarele ediții, chiar dacă pleacă oficial de la 1 februarie.

Raluca Hagiu, pentru Paginademedia.ro:

"După ce am împlinit majoratul de când lucrez în Ringier, după aproape 19 ani în care am învățat enorm despre print, online, evenimente, video și social media, a venit momentul să fac o schimbare.

Am decis să plec din Ringier cu data de 1 februarie și să accept provocarea de a face și altfel de proiecte frumoase, preluând portofoliul de comunicare și PR al companiei Ivatherm."

Noul redactor-șef al revistei va fi Dana Ruxandra Panghe, acum beauty editor al publicației.

Raluca Hagiu, pentru Paginademedia.ro:

"În privința Unica, voi ajuta la coordonarea următoarelor două ediții pentru a mă asigura câ tranziția va fi una cât mai ușoară pentru echipă și brand.

Îi mulțumesc din suflet echipei Unica, pot spune cu mândrie că am avut premiere memorabile pe piața revistelor pentru femei.

Am realizat ședințe foto de copertă în locuri exotice din Los Angeles până în Thailanda, copertă 3D, copertă AR - cu realitate augmentată, o ediție întreagă fotografiată cu telefonul mobil, o mulțime de interviuri exclusive și, în 2020, prima copertă cu animație. (coperțile, în galeria foto)

Sunt mândră, împlinită și recunoscătoare pentru experiența Unica. Le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat atât pentru pentru proiectele faine, cât și pentru lecțiile din care am învățat."

Raluca Hagiu, carte de vizită:

  • A intrat în presă în 2000, ca redactor la revista 20 Ani (Edipresse).
  • A trecut a poi la Ringier, ca redactor Unica. În 2004, Ringier lansa revista Bolero, cu Raluca Hagiu în echipă.
  • În 2008, a trecut la Unica, pe poziția de redactor-șef.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu