Skip to main content

Profu’, lăsat corigent de Pro tv. Las Fierbinţi îi ia locul. Antena 1 merge pe „reţeta” Asia Express

 
Profu’, lăsat corigent de Pro tv. Las Fierbinţi îi ia locul. Antena 1 merge pe „reţeta” Asia Express

Modificări în grilele Pro TV şi Antena 1 începând cu acest weekend. Dacă Pro TV a decis să scoată serialul Profu' din prime-time şi să-l înlocuiasă cu o reluare din Las Fierbinţi, Antena 1 redifuzează sezonul 3 Asia Express timp de patru zile pe săptămână începând cu acest weekend, apoi de câte trei ori.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare schimbările din grilele Pro TV şi Antena 1:

Pro TV:

Pro TV scoate din grila de prime-time serialul Profu şi aduce o reluare din Las Fierbinţi sâmbătă, de la ora 20:00. Postul din Pache Protopopescu a programat de la 22:00 filmul „Mumia”, din 1999. Profu a fost reprogramat după miezul nopţii, de la 00:30.

Schimbarea vine în contextul în care Profu' a scos rezultate de audienţă modeste. Sâmbătă, 9 ianuarie, de exemplu, serialul Profu' a pus Pro TV pe locul trei pe toate segmentele de public, pe intervalul cu Survivor România, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Duminică, de la 20:00, rămâne seara filmului. Pro TV va difuza producţia ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, din 2017, iar de la 22:30 filmul „Calul de luptă”, din 2011.

Antena 1:

Antena 1, în schimb, a renunţat la filme pentru zilele de weekend. Postul Intact va redifuza sezonul 3 Asia Express, care a adus audienţe foarte mari în primăvara anului 2020. (Vezi audienţele finalei, AICI)

Asia Express 3 se va redifuza începând de joi, 14 ianuarie, cu patru episoade săptămâna aceasta după următorul program:

 • Joi, de la 22:30 (după debutul serialului Adela)
 • Vineri, de la 20:30
 • Sâmbătă, de la 20:00
 • Duminică, de la 20:00

Începând din 22 ianuarie, Asia Express 3 se va revedea câte trei zile pe săptămână, vineri, sâmbătă şi duminică. Anunţul redifuzării sezonului Asia Express 3 a fost făcut şi de Speak (Ştefan Sprianu), finalist al sezonului 3, care a făcut un video special pe Youtube. VIDEO, AICI.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • În legătură cu lupta asta intre cele 3 generaliste..e nevoie de concurenta..m as bucura pt kanal d sa fie nr 1 dar cu mai multe investitii pe partea de divertisment și pe stiri cu noi nume și noi formate tv pt ca la pro TV si antena 1 nu mi fac griji ca acolo sunt multe formate bune și numai contează care i liderul ci conținutul..
 • RzV dacă nu era șurvivor eu m-aș fi uitat cu mare drag la asia
  Este un sezon mult prea bun
 • Da ma mile
  Din alea 2 milioane nu se va mai uita niciunu, fug toti sa vada asia expres in reluare
  Cat de incuiat la minte poti fi
 • Cine e asa de slab mintal sa se mai uite la redifuzari cand alti ofera continut in premiera. Toti vin cu reluari a celor mai bune emisiuni pe care le au ca sa umple programul in aceasta luna. Dar Kanal D va fi castigatorul acestei luni pentru ca a fost in stare sa poata produce acest show in aceste vremuri si sa il difuzeze rapid.
 • Nu prea cred că or să bată Antena1 pe cei de la Kanal D, deja și-au făcut publicul cu primele 2 ediții, iar AsiaExpress a fost un hit pe 2020 la ediții noi, nu redifuzări. Și după terminarea AE3 au difuzat AE1+2 și nu străluceau în audiențe
 • Profu e tot redifuzarea sezonului 1, nu stiu ce asteptari pot sa aiba de la o redifuzare!
 • Ionut orice om care are 2 neuroni in cap își dă seama ca e reluare
 • Si aveti grija cum formulati, Paginademedia. Profu' nu e scos din grilă, e doar difuzat mai târziu la 00:30.

Trimite un comentariu

sus