Skip to main content

Twitter a suspendat un cont fals atribuit liderului religios din Iran, după ce Donald Trump a fost ameninţat

 
Foto: Twitter via digi24
Foto: Twitter via digi24

UPDATE: Twitter a suspendat, de fapt, un cont fals atribuit liderului religios din Iran după ce a apărut poza cu Donald Trump şi mesajul de ameninţare în limba arabă, notează Digi24, care citează Reuters.

Publicitate

Ştirea iniţială:

Twitter mai ia o măsură extremă după ce i-a suspendat definitiv contul lui Donald Trump, la jumătatea lunii ianuarie, în urma violenţelor de la Capitoliu. Platforma socială a luat o măsură similară în cazul lui Ali Khamenei, liderul suprem religios din Iran, care l-a ameninţat pe Trump.

Potrivit Digi24, acesta a scris un mesaj controversat pe Twitter în limba arabă, însoţit de o imagine cu Trump în timp ce joacă Golf. Fostul preşedinte american era filmat în umbra unui avion militar sau a unei drone de mari dimensiuni, iar Khamenei a scris „Răzbunarea este inevitabilă”.

Ulterior, Twitter a şters postarea şi a închis contul. Postarea ar avea legătură cu uciderea lui Qasem Soleimani, asasinat la început de 2020 de o dronă americană, la ordinul lui Donald Trump.

Presupusul mesaj de pe contul fals al liderului religios Ali Khamenei

Confirmarea de la Twitter. Contul fals atribuit lui Ali Khamenei a fost suspendat

Donald Trump, interzis pe Facebook, Instagram şi Twitter

Donald Trump a avut un final de mandat controversat, după violenţele de la Capitoliu. Postările săle de pe reţelele sociale au incitat la ură, astfel că Mark Zuckerberg a decis să îi suspende contul pe Facebook şi Instagram până pe 20 ianuarie (când şi-a terminat oficial mandatul).

Twitter, în schimb, a luat o decizie mai drastică şi i-a închis definitiv contul fostului preşedinte american.

CITEŞTE ŞI: Donald Trump a fost blocat permanent pe Twitter

CITEŞTE ŞI: Donald Trump, interzis pe Facebook şi Instagram până la finalul mandatului de preşedinte

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO. Breaking News. Imaginile care au şocat lumea: Capitoliul invadat de suporterii lui Donald Trump

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus