Skip to main content

Vlad Voiculescu și Iulian Bulai, invitați într-o nouă emisiune la Radio Clasic. Se vede în online

 
Vlad Voiculescu și Iulian Bulai, invitați într-o nouă emisiune la Radio Clasic. Se vede în online
Foto: Facebook / Iulian Bulai

Iulian Bulai (șeful comisiei mass-media din Parlament) și Vlad Voiculescu (Ministrul Sănătății) vor fi printre invitații unei noi emisiuni de la Radio Clasic.

Publicitate

Noua producție se numește „Audiențe” și va debuta miercuri, 24 februarie, de la ora 19:00. Emisiunea se va difuza pe paginile de Facebook și Youtube ale radio-ului.

Care este formatul emisiunii? Ce alți invitați mai vin? Cine moderează?

Jurnalistul Iosif Prodan va fi moderatorul emisiunii „Audiențe”. El a scris cronici de film pentru mai multe publicații (docuart.ro, filmreporter.ro, altiasi.ro, revista Cinemap). În prezent dezvoltă o platformă web dedicată filmelor documentare românești, dokumentar.ro.

Alături de Iosif Prodan se va afla o invitată permanentă - Manuela Mureșan, consilier în Consiliul General al Municipiului București, președintele Comisiei de cultură, culte și educație civică, relații internaționale din partea USR și fost consilier local în Consiliul Local al Sectorului 1, în mandatul 2016-2020.

Prima ediție nu va avea invitați, ci va fi o discuție între Prodan și Mureșan despre ultimele evenimente din Consiliul General al Capitalei, începând cu numirea lui Nicușor Dan și până în prezent. Emisiunea abordează teme politice sau culturale.

Din a doua ediție va exista și un invitat. Jurnalistul Iosif Prodan a declarat pentru Paginademedia.ră că printre invitați vor fi Vlad VoiculescuAda Solomon (producător de film) și Iulian Bulai, care vor interveni în direct, în emisiunile viitoare, pentru o discuție de aproximativ o oră.

Iosif Prodan, moderatorul emisiunii „Audiențe”, pentru Paginademedia.ro:

„E o emisiune care va fi difuzată săptămânal și la care se adaugă câte un invitat. Prima ediție va avea un dialog simplu, în doi, în care discutăm despre ce s-a întâmplat în Consiliul General al Capitaliei și în Primărie în ultimele luni, de când a preluat Nicușor Dan noul mandat.

De săptămâna viitoare vom avea formatul cu un invitat, de la politicieni precum Vlad Voiculescu, Nicușor Dan sau Iulian Bulai, până la personalități din domeniul cultural precum Ada Solomon.

Emisiunea va fi video și se va difuza pe paginile Radio Clasic de pe Facebook și Youtube.” 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bulai e ala cu fatza de "copil inteligent" care spune numai lucruri "inteligente" cand apare? Uneori stai si te intrebi daca are ceva in cap sau e vid.
    Cine se aseamana se aduna! Iar despre voiculescu...numai de bine. In privinta lui pr-ul functioneaza de minune.
  • dar astia nu au serviciu? toata ziua la teve si la radio si pe facebook. ar trebui sa fie niste ministri care sa fie pe teren, sa stea in birou, sa mearga in controale, sa semneze acte, sa stea de vorba cu oamenii din subordine etc.

    astia posteaza pe facebook toata ziua si fac turul televiziunilor...
  • Cat de om poate fi cineva care e medic si a facut experimente pe animale vii? Nu tin cu nicio televiziune, ma intreb si eu ca veganul.
  • Cati invidiosi prin comentarii. Sunt acri strugurii sau care e faza? Voiculescu e mai om decat o sa puteti fi voi vreodata si a facut mai multe chestii bune decat ati putea voi sa faceti in 10 vieti. Asa ca shhhhhhht! (si nu, nu-s cu USR si nici cu vreun alt partid politic, dar pot sa recunosc cand un om e smart si ok)
  • Acest om se teme de Sosoaca. Aceasta Diana Ivanovici Sosoaca va fi presedinta Romaniei. Sa vedeti si sa credeti, ea are instinct si este adevaratul "animal politic".

Trimite un comentariu