Skip to main content

De Ziua Îndrăgostiţilor. Casa Zurli, un nou sezon la Antena 1

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Trupa Gaşca Zurli se întoarce cu al doilea sezon al emisiunii „Casa Zurli”, pe Antena 1. Primul episod se va putea urmări duminică, 14 februarie, de la ora 10:00, cu actriţa Anca Sigartău în postura de invitat.

Publicitate

Mirela Retegan, fondatoarea Gaşca Zurli, va vorbi despre problemele zilnice în relaţia părinţi-copii. Alături de Retegan vor mai fi Fetiţa Zurli, Vrăjimăturica, Zâna Bună, Zdrăngănel, Truli, Clopoţel, Băieţelul Zurli, Vrăjitoarea Tura Vura, Tashu şi Tasha şi Tanti Prezentatoarea.

Mirela Retegan, despre noul sezon Casa Zurli:

„Mă bucur foarte tare că începem un sezon nou Casa Zurli la Antena 1. De data aceasta, ne-am gândit să deschidem uşa casei noastre şi, respectând toate normele de siguranţă, să invităm alături de noi câţiva prieteni, vedete cu copiii sau nepoţii lor.

În prima ediţie, în Casa Zurli va intra Anca Sigartău, o actiţă pe care noi o iubim foarte tare şi pe care telespectatorii o pot urmări joia, în serialul Adela, însoţită de nepoţica ei, Anastasia. Prezenţa lor în Casa Zurli e un cadou pe care bunica, Anca, i-l face nepoatei.

Tot în prima ediţie din noul sezon,vom descoperi impreună ce însemnă să fii manager.Fetiţa Zurli se va transforma într-o foarte serioasă angajată la o cofetărie şi împreună cu Vrăji Măturica vor servi clienţii de pe această terasă!

Şi pentru că lansarea noului sezon va fi chiar de Valentine’s Day, Truli va fi cel care va descoperi un limbaj al iubirii pe care care nu îl ştia până acum. Şi anume săşi declare ceea ce simte, nu doar să faca gesturi frumoase.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus