Skip to main content

Emisiune de marketing pe site-ul ŞtirileProTV.ro. Se va filma chiar în platoul ştirilor

 
Foto: Facebook / Andrei Radu
Foto: Facebook / Andrei Radu

Andrei Radu, fondatorul şi CEO-ul al premiilor de e-commerce GPeC, va realiza o emisiune în online, pe site-urile StirileProTV.ro şi GPeC.ro.

Publicitate

Conform unui anunţ pe pagina sa de Facebook, noua producţie se numeşte „ePlan” şi va fi difuzată o dată la două săptămâni din martie. Emisiunea se va filma chiar în platoul ştirilor.

Noua emisiune va aborda subiecte despre e-commerce şi marketing digital. Detalii despre ora de difuzare sau invitaţi nu au fost dezvăluite.

Anunţul lui Andrei Radu de pe Facebook:

„Aşa cum v-am obişnuit de multe ori, veştile bune vin #laceasdeseara. Am pus un teaser zilele trecute cu textul We Have a Plan, azi îl actualizez în We Have an #ePlan - din cunoştinţele mele, prima emisiune dedicată #eCommerce şi #digitalmarketing produsă de un trust de televiziune naţional (dacă greşesc, vă rog să mă corectaţi) realizată împreună cu StirileProTV, la care am bucuria să fiu gazdă.

Emisiunea se numeşte ePlan, frecvenţa ei va fi 1 dată la 2 săptămâni, se va filma în studioul Ştirilor Pro TV cu tot dichisul tech şi va fi difuzată online pe StirileProTV.ro, precum şi la noi pe GPeC.ro.

Începem în martie. Vor fi invitaţi excepţionali şi sper să mă ridic la nivelul noului rol asumat şi să vă aduc content relevant, aşa cum încerc la GPeC de aproape 16 ani.

Evident, voi reveni cu detalii despre topics, invitaţi, oră de difuzare dar mă bucur că astăzi pot împărtăşi această veste cu voi şi le mulţumesc prietenilor de la StirileProTV şi lui Andrei pentru încredere.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus