Skip to main content

Turul Italiei la ciclism, încă patru ani la Eurosport

 
Foto: Eurosport
Foto: Eurosport

Eurosport şi Discovery au anunţat prelungirea contractului pentru difuzarea Turului Italiei la ciclism, dar şi a altor curse din portofoliul RCS Sport.

Publicitate

Noul acord dintre Discovery şi RCS Sport se întinde pe patru ani, până în 2025. Toate etapele din Turul Italiei se pot urmări pe platformele Discovery, dar şi pe Global CyclingNetwork (GCN).

Pe lângă Turul Italiei, Eurosport va difuza şi cursele masculine şi feminine Strade Bianche, Tirreno-Adriatico, Milano -Torino, Gran Piemonte, Giro di Sicilia, Milano-San Remo şi Il Lombardia.

Totodată, Eurosport va transmite în acest weekend şi Omloop Het Nieuwsblad, prima mare clasică din 2021, după ce a ajuns la un acord cu Flanders Classics. Transmisiunea curselor masculine şi feminine începe sâmbătă, 27 februarie, la ora 15:00, pe Eurosport 2.

Andrew Georgiou, Preşedinte Eurosport şi Global SportsRights& Sports Marketing Solutions, a spus:

„Discovery are un istoric bogat în transmisiunile evenimentelor importante din lumea ciclismului prin Eurosport şi GCN şi inovează constant pentru a aduce cea mai completă experienţă fanilor pasionaţi de ciclism din toată lumea.”

Ne bucurăm că ne-am consolidat portofoliul de drepturi din ciclism prin acordul pe termen lung cu RCS, care va permite difuzarea Girod’Italia pe canalele şi platformele noastre în anii ce urmează. Eurosport, alături de GCN, va continua să dezvolte expertiza sa în materie de ciclism la scală globală pentru ca toată lumea să se poată bucura de puterea sportului.”

Guy Voisin, Director of Cyclingla Eurosport and GCN, a spus:

„Suntem bucuroşi că putem să transmitem prima cursă clasică de primăvară din 2021 către fanii ciclismului din Europa. Drept Gazda Ciclismului, ambiţia noastră este să dezvoltăm o ofertă de ciclism care să le aducă fanilor sportului peste 300 de zile de acţiune din ciclism.”

Drepturile următoarelor evenimente sunt incluse în acordul cu RCS Sport:

  • UCI World Tour –Turul Emiratelor Arabe Unite (7 etape în februerie)
  • UCI World Tour - Giro d’Italia / Turul Italiei (21 de etape în mai)
  • UCI World Tour - Strade Bianche- Masculin (1 zi în martie)
  • UCI Women’s World Tour - Strade Bianche- Feminin (1 zi în martie)
  • UCI World Tour -Tirreno–Adriatico (7 etape în martie)
  • UCI World Tour - Milano–San Remo (1 zi în martie)
  • UCI Europe Tour – Milano-Torino (1 zi în octombrie)
  • UCI World Tour: - Il Lombardia / Turul Lombardiei (1 zi în octombrie)
  • UCI Europe Tour: - Gran Piemonte (1 zi în octombrie)
  • UCI Europe Tour - Giro Di Sicilia / Turul Siciliei (4 etape în aprilie)
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    JFK . super veste dar daca in cursul saptamani poti sa vezi iar sfarsitul saptamana trebuie sa cauti Eurosport 4K e de rau ca nu toata lume are 4k ,asa si-au batut joc anul trecut de noi ,
  • JFK JFK
    Super veste

Trimite un comentariu

sus