Skip to main content

EXCLUSIV. Schimbare de plan la TVR: Dorin Chioţea intră prezentator principal la matinal!

 
EXCLUSIV. Schimbare de plan la TVR: Dorin Chioţea intră prezentator principal la matinal!

EXCLUSIV. Cum va fi noul matinal al TVR de luni, după ce postul public a renunţat la vechea formulă a emisiunii, cu prezentatorii Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău?

Publicitate

TVR şi-a schimbat planurile pentru programul de dimineaţă. Iniţial, pentru matinal era în "cărţi" Cristi Tabără şi un format de ştiri.

În noua formulă, prezentator al matinalului va fi, de luni, Dorin Chioţea, până acum reporter al emisiunii.

Chioţea nu va fi singur, ci alături de Andra Soceanu, care prezenta ştirile matinalului.

Dorin Chioţea a mai prezentat, în trecut, matinalul de la TVR. Se întâmpla din 2017, până în toamna lui 2019, cu Maria Linda (acum e la Antena 3).

Un lucru foarte important: decorul emisiunii nu se va schimba. Nici numele! Rămâne tot "Cu capu-n zori". Şi bucătăreasa Angi Cobuţ rămâne în schemă.

Au ieşit din proiect Bianca Patrichi, care făcea momentul de aerobic şi prezenta vremea, Mădălina Manole (care era la horoscop) plus prezentatorii Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu.

S-a schimbat şi producătorul - nu mai este Augusta Lazarov. Producător general este Mihaela Căciuleanu, Florenţa Dăscălescu e producător executiv, iar Horaţiu Rusu este şef de producţie. Toţi sunt angajaţi ai TVR.

Noua formulă a matinalului intră pe post începând de luni, 1 martie.

Reamintim că TVR a decis renunţarea la matinalul Cu Capu-n zori, în formula Gabriel Fereşteanu/Liza Sabău, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici.

Iniţial, în locul lor a fost în plan Cristian Tabără.

Citeşte şi: EXCLUSIV. TVR opreşte matinalul Cu capu-n zori, după audienţe aproape 0.0. Ce pune în loc

Citeşte şi: GRILA TVR pe zile şi ore: Chioţea, Zeicescu şi Cristi Tabără, printre numele care vor avea emisiuni

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ghiburosu mariana ghiburosu mariana
    păcat de schimbare, de când au plecat liza, fere si bianca, numai urmăresc naționalul vostru
  • Petrescu Alexandru Petrescu Alexandru
    Fereșteanu a fost dat afară probabil pentru *** ***.Bianca o pierdere și fătuca aia de prezenta cu *** Freșteanu la fel! Oricum Langusta era obișnuită cu miș-mașuri anteniste...Cenzurau comentariile ...Manevră și la concursul ăla organizat ”de Oșan”Sunam cu 20 minute înaintea începerii emisiunii și suna ocupat!Probabil câștigau doar prieteni cu nenicii de la TVR!Eu nu înțeleg de ce foștii de la Europa Liberă (de exemplu Niculaie Constantin Munteanu,foștii d.j )sau cei de la Vocea Americii nu au loc în emisiunile TVR cu o emisiune și mai ales experiența lor ?
  • adorcafeauadedimineata adorcafeauadedimineata
    *** cu tz, este binecunoscut si apreciat de masele de tele-ascultatori plus cititori. Este profesionist cu un zambet care te face sa-ti versi cafeaua fierbinte, uneori , pe tine. Este profund si nu se straduieste, imi doresc sa-l urmaresc, intotdeauna, in materialele din arhiva. Este cheia succesului si primeaza, alegerea lui, in fata slabutului Cristian Tabara. Nici cu Feresteanu nu ma extaziez, pacat de fetele vesele( de fapt erau numai fete) si reconfortante care o sa ne lipseasca. Fir intins catre audiente clare!
  • Filipoiu Florin Filipoiu Florin
    Dorin Chiotea - unul dintre putinii ziaristi de reportaj. Un om de calitate, ce vede subiectul ascuns in cotidian. Trateaza cu bun simt faptul divers si il onoreaza cu rangul de eveniment. Sentimentalismul sau trece cu usurinta ecranul iar comentariul firesc- umple casa. Un om special pe care il urmaresc cu placere.
  • Mos Dan Mos Dan
    Vroiam sa scriu TVR, stiu ca Dorin Chiotea este la TVR.
  • Mos Dan Mos Dan
    Ruxandra Ion este acum la Prima tv? Nu stiam, le face si lor niste telenovele cu fiica ei adoptiva Cristina Ciobanasu?
    Nu am nimic impotriva lui Dorin Chiotea, chiar cred ca Prima tv este in cautarea unui "one man show" ca Mircea Badea (foarte slab de cand se bazeaza pe filmulete cu influencerite anonime), sau Dragos Patraru (care nu-mi mai place de cand l-a acuzat de rasism pe acel arbitru). Mai bine Antena 1 l-ar lasa pe Catalin Oprisan sa faca matinalul si le-ar da o lunga vacanta lui Razvan si Dani.
  • Dana Mazilu Dana Mazilu
    Cred ca i se acorda prea multa atenție acestui Chiotea. Noua conducere a TVR sper sa fie mai inspirata și mai profesionista. Și sa ii aleagă mai cu grija pe cei care apar pe sticlă.
  • Bardi Bardi
    Bafta, Leule! O sa faci treaba asa cum ai făcut peste tot: excelentă. Tin pumnii!
  • livia pilă livia pilă
    Chiotea amenintă cu o cafteala în direct? Bun băiet! Numai bun pentru Televiziunea publică. Gradea și Dirvariu vorbesc ***, Chiotea vrea violentă. Uitati-va, frati români, la TVR! Numai valori, numai exemple! Bravo, Chiotea!
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    @ Dorin Chiotea Rezolva - ți singur problema. Ești expert în asta. Știe toată Televiziunea cum te-ai milogit pe lingă Irina Radu. De la care ni se trag toate nenorocirile. Tu, Cristache, cred ca și Andra Soceanu.
  • otevistudeserviciu otevistudeserviciu
    O, nu! Să fim serioși, la ultimele tentative când am încercat să urmăresc matinalul de la TVR, nenea acesta făcea televiziune în felul următor: se plimba "live" cu mașina prin București și citea titluri din ziare, de pe bancheta din spate (sau din față, nu mai țin minte, că m-a luat iar somnul). Dacă asta e profesionalism... Jur că schimbam canalul de fiecare dată când dădea legătura lui DC.
    Și da, televiziunile trebuie să găsească oameni plăcuți la vedere. Alții și-au luat oameni frumoși, i-au educat și i-au băgat la înaintare, cu succes. Chiar nu pricep ceilalți cât de mult contează aspectul fizic al omului? Sigur, asta nu e tot.
    Nici măcar numele (nu e vina lui) nu îl avantajează.
    Mie mi-a plăcut formatul mai tineresc cu trupa de fete sexi și tanti bucătăreasa de la Bistriță, cam subțirică la 'telect, dar măcar era simpatică. Prea repede s-au grăbit să-i elimine. Nu poți concura peste noapte, cu rezultate, cu Răzvan și Dani, cu vechime de 13 ani, dar poți construi ceva.
    Înainte să citesc comentariile credeam că e doar o antipatie personală, după ce am citit comentariile văd că e de fapt un curent, iar asta ar trebui să dea de gândit celor care decid ce poate vedea România în fiecare dimineață.
  • Livia Pila Livia Pila
    @Chiotea Eu aștept sa vad ce rating faci. O, 2 sau 0,3. Ca tare ești fără charisma.
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    @Livia, Lucia, doru - vă aștept in platou, scrieti-mi in privat.
    @Realia - poate pui o vorba buna pt o marire de salariu.
    @Sissy - esti spirituală, si mie imi plac caii telegenici
    @SEBI - multumesc. Am mai facut fapte bune (sper sa ajung in Rai), iar faza cu Ucraina e mai mult meritul Roxanei Ion, o producatoare world class care acum e la PrimaTV pe acelasi tronson.
  • Teveristu Teveristu
    @sebi. Dorine, tu esti?
  • SEBI SEBI
    Am lucrat cu leul Dorin Chiotea la Realitatea TV si e incorect ca citesc tot felul de jigniri despre el in timp ce toti care stiu in primul rand ce OM este tac. Ajuta pe oricine indiferent de functie cu orice pt ca e f bine vazut, respectat si are multe relatii. A ajutat multi colegi cu spitale si cu doctori. Senzational pe Matinal si nu numai omul asta. Spontan, cultura generala, capacitate de dialog cu oricine despre orice. Relatii peste tot nu numai in Sport. Inainte sa vina falimentatorul Gusa la Realitatea s-a transmis un meci dinamo - Barcelona de pe National Arena. Toti invitatii zilei au fost adusi de Chiotea, unul si unul. Iar la stadion a facut spectacol, cu interviuri live de la Tiriac, Hagi, Becalipoliticieni la Andy Garcia. Se tragea de sireturi cu toti astia. Vorbea tot postul o luna numai despre asta. Cred ca a chemat cel putin 50 de superVIPuri omul asta, SINGUR. Daca il trimiti pe teren e imbatabil pt ca fie scoate subiecte din nimic fie gaseste ceva ce altii nu au nici in vise. cum a fost cazul militianului care si-a omorat nevasta si pe niste coafeze in frizeria de langa Perla. Dorin a intrat primul inauntru live si apoi l-a adus pe baiatul criminalului in studio. Matinalul lui cu Anetica era de senzatie si cand mai intra cu ei si Ema Zeicescu era show. Dar toti au plecat din cauza lui Gusa si a cuplului malefic Edi Pastia - Bianca Oanea si acum pe post sunt de alde Muzgoci, Botin si Anca Alexandrescu. Inca ceva care spune multe despre JURNALISTUL Chiotea. La o emisiune de interviuri sambata seara era invitata o cantareata de muzica populara. Chiar inainte sa intre s-a anuntat ca Rusia a luat Crimeea de la Ucraina. In afara de Chiotea si de cei din Regie in post nu prea mai era nimeni. Si timp de vreo 2-3 ore Dorin a tinut singur emisia fara prompter si doar cu producatoarea de parca era expert in politica externa. Dorine LEULE, succes sa ai, bafta sa fie!!!!!

Trimite un comentariu

sus