Skip to main content

EXCLUSIV. Schimbare de plan la TVR: Dorin Chioţea intră prezentator principal la matinal!

 
EXCLUSIV. Schimbare de plan la TVR: Dorin Chioţea intră prezentator principal la matinal!

EXCLUSIV. Cum va fi noul matinal al TVR de luni, după ce postul public a renunţat la vechea formulă a emisiunii, cu prezentatorii Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău?

Publicitate

TVR şi-a schimbat planurile pentru programul de dimineaţă. Iniţial, pentru matinal era în "cărţi" Cristi Tabără şi un format de ştiri.

În noua formulă, prezentator al matinalului va fi, de luni, Dorin Chioţea, până acum reporter al emisiunii.

Chioţea nu va fi singur, ci alături de Andra Soceanu, care prezenta ştirile matinalului.

Dorin Chioţea a mai prezentat, în trecut, matinalul de la TVR. Se întâmpla din 2017, până în toamna lui 2019, cu Maria Linda (acum e la Antena 3).

Un lucru foarte important: decorul emisiunii nu se va schimba. Nici numele! Rămâne tot "Cu capu-n zori". Şi bucătăreasa Angi Cobuţ rămâne în schemă.

Au ieşit din proiect Bianca Patrichi, care făcea momentul de aerobic şi prezenta vremea, Mădălina Manole (care era la horoscop) plus prezentatorii Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu.

S-a schimbat şi producătorul - nu mai este Augusta Lazarov. Producător general este Mihaela Căciuleanu, Florenţa Dăscălescu e producător executiv, iar Horaţiu Rusu este şef de producţie. Toţi sunt angajaţi ai TVR.

Noua formulă a matinalului intră pe post începând de luni, 1 martie.

Reamintim că TVR a decis renunţarea la matinalul Cu Capu-n zori, în formula Gabriel Fereşteanu/Liza Sabău, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici.

Iniţial, în locul lor a fost în plan Cristian Tabără.

Citeşte şi: EXCLUSIV. TVR opreşte matinalul Cu capu-n zori, după audienţe aproape 0.0. Ce pune în loc

Citeşte şi: GRILA TVR pe zile şi ore: Chioţea, Zeicescu şi Cristi Tabără, printre numele care vor avea emisiuni

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Daca audientele erau 0, cu chiotea o sa fie pe minus.... S-a mai incercat o data matinalul cu el, nu a mers.....total antipatic.....
 • TVR caută soluții noi, care să funcționeze și să coste mai puțin decât ștaiful altora, dar alegerile făcute de realizatori sunt corecte, chiar foarte bune:
  - fata asta, Andra Soceanu, este frumoasă, fotogenică și un prezentator de știri bun,
  - Dorin Chioțea este un reporter și un redactor bun, un om muncitor și chiar a fost trimis de multe ori să facă materiale pe care alții nu sunt dispuși să le facă, cred că locul dumnealui este în echipa matinalului,

  Dar audiențele vor rămâne tot acolo,
  PRO și Antena au programe similare și vor păstra rezultatele pe care le au în prezent,
 • Publicitarule, daca reporterul de ”mondene” Horațiu Tudor de la Antene ”trece” ecranul m-ai dat gata...
 • Deja rid. Nu pot sa ma mai opresc. Atâta amatorism mai rar! Chiotea, Soceanu, mai lipsea Ionela Liță!
 • În locul lui Chiotea, eu as fi preferat calul din planul al doilea. E mai telegenic.
 • Pe piața TV există în acest moment maxim cinci reporteri de live-uri care trec ecranul: Alex Dima, Dorin Chioțea, Adelin Petrișor, Catalin Radu Tănase și, în zona mondenă, Horațiu Tudor. Fiecare are un alt stil, niciunul probabil nu ar câștiga vreun concurs de frumusețe. Dintre toți, Chioțea e singurul care chiar poate face orice, oriunde și oricând. Insă ar fi o foarte mare greșeala a TVR să îl pună să se strâmbe la camere ca ăia doi de dinaintea lui și să danseze cu toți anonimii. Dar probabil se vrea o emisiune mai serioasă si relaxantă.
 • Trupa asta de Păcălici formata din Gradea, Dirvariu, Tompea, Amza, Liță ne oferă zilnic motive sa NU ne uitam la TVR.
 • Buuuun. Înțeleg. Chiotea este un caz social. Familie mare... Dar ce pile are această Andra Soceanu, o netelegenica, o complet paralela cu televiziunea și legile ei elementare? Posesiunile de la Sinaia ale familiei? Faptul ca e tare în tata? Gradea, Tompea, Dirvariu, Amza, Liță mai terminați!! Sunteți sinistru!
 • Chiotea face fata... momentul cu ziarele il asteptam cel mai mult...
 • Chiotea? Soceanu? Matinalul oamenilor uriti . Sloganul lui Cine seamănă cu Doina Gradea se aduna
 • Chiotea? Soceanu? Matinalul oamenilor uriti . Sloganul lui Cine seamănă cu Doina Gradea se aduna
 • Nu poate fi găsit un comentariu, o replică decentă la acestă stire. Nu ai cum să iei o asemenea decizie. Doar dacă nu ești masochist. Aia da. Si se pare ca la TVR sunt destui. Cine poate sa te distrugă mai bine decât tu însuți?

Trimite un comentariu

sus