Skip to main content

EXCLUSIV. Mircea Dinescu se mută cu emisiunea Politică şi Delicateţuri de la TVR

 
EXCLUSIV. Mircea Dinescu se mută cu emisiunea Politică şi Delicateţuri de la TVR

EXCLUSIV. Mutare pe piaţa media. După şapte ani la TVR Mircea Dinescu va realiza emisiunea Politică şi Delicateţuri la un alt post de televiziune.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mircea Dinescu va face Politică şi Delicateţuri la postul de televiziune Prima TV. Conform aceloraşi surse, Dinescu şi Prima TV au bătut palma pentru a se muta cu emisiunea.

Contactat de Paginademedia.ro, Mircea Dinescu a declarat:

"Pot să spun doar atât: Aveam eu un vers într-o poezie, într-o carte care trebuia să apară înainte de 1989, dar nu mi-au dat voie: Opriţi istoria, cobor la prima. Emisiunea Politică şi Delicateţuri, din câte ştiu, este printre cele mai urmărite de la TVR.

Ştiu că prima este Vedetă populară, apoi este Politică şi Delicateţuri."

Mircea Dinescu a trecut la TVR în martie 2014, cu emisiunea Politică şi Delicateţuri. La vremea respectivă, Dinescu realiza emisiunea la Realitatea TV.

Ultimul sezon la TVR 1 s-a încheiat în urmă cu două săptămâni, pe 24 ianuarie. Andreea Berecleanu, prezentatoarea Focus 18:00 la Prima TV, a fost invitata lui Dinescu în ultima emisiune Politică şi delicateţuri la TVR.

Mircea Dinescu era şi în juriul emisiunii Vedeta Populară, cu Iuliana Tudor.

Citeşte şi: ÎN CULISE. Cum filmează Dinescu Politică şi Delicateţuri. Un making of cu mâncare, cu taraf şi cu multe cântări

Despre Mircea Dinescu

Mircea Dinescu (născut pe 11 noiembrie 1950, la Slobozia) este poet, publicist, producător de vin, proprietar de restaurant din centrul Bucureştiului şi om de televiziune.

A publicat, din 1971 şi până în prezent, zeci de volume în ţară şi în străinătate, poeziile sale putând fi citite în Germania, Ungaria, Olanda, Suedia, Franţa, Bulgaria sau Serbia.

Activitatea literară i-a adus numeroase premii şi distincţii naţionale şi internaţionale, cum ar fi premiul Academiei Române sau Premiul Herder.

Intrat în istorie ca primul om care a anunţat o revoluţie la televizor, Mircea Dinescu a fost preşedintele Uniunii Scriitorilor între 1990 şi 1993, a înfiinţat revistele de satiră politică „Academia Caţavencu” (1990), „Plai cu boi” (2001) şi „Aspirina săracului” (2003) şi a fost membru al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), din 2006 până în 2012.


Citeşte şi: Dinescu face emisiunea Politică şi delicateţuri la TVR 1


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Șerban Șerban
    @Allex băi oprește-te, că aberezi de rupi. Ai mai zis tu că Pro a prelungit licența pentru The Voice până nu știu când, și nu se mai aude nimic de ei. La reuniune se *** și se complimentau de parcă aia era ultima ediție a lor.
  • Aleph News Aleph News
    Are dreptate Dinescu: era a doua emisiune ca audienta pe TVR. Ce nu zice el, e ca TVR face 0.5rtg pe zi in medie tocmai darorita lui si altora asemanatori care au avut grija sa goneasca publicul tanar, sa nu construiasca nimic si sa isi pastreze publicul imbatranit care doarme in scaun cand gateste el. Miciunica maestre!
  • Iulia Marusievici Iulia Marusievici
    @Allex: Cum asa? Echipa emisiunii este formata din angajati TVR. Doar Dinescu face pe outsiderul. Adica echipa TVR a discutat cu alte televiziuni sa mute emisiunea in alta parte? Ar trebui dati afara atunci, sa plece cu Dinescu, pe care l-au slujit cu capul plecat si buzunarul deschis larg sa intre de-ale gurii. Deci Dan Manoliu l-a ajutat pe Dinescu sa plece de la TVR?
  • Allex Allex
    Echipa emisiunii “ Politică și delicatețuri” a fost în discuții și cu grupul Pro!
  • Mile Mile
    Bam dar ce sa faca chefi, asia ha
  • mile mile
    daca ar fi dati afara toti angajatii ar fi super
  • B.A.M B.A.M
    Încep să cred că am avut dreptate când am spus că Prima TV devine televiziunea starurilor proscrise din mass-media României, avându-i pe: Selly și Bebe Cotimanis (promovați puternic de cei de la PRO TV), Andreea Berecleanu și Daniel Osmanovici de la Antena 1, Dragoș Pătraru (90% TVR 1, 5% Digi 24, 5% România TV), Radu Banciu de la B 1 TV, Șerban Huidu (din vechea gardă Prima TV care a supraviețuit mediatic după acel episod urât) și, în final, Mircea Dinescu (până nu demult înjurat că e PSD-ist/comunist/ș.a.m.d. pentru că își făcea veacurile pe la TVR 1)...
    NU E CEVA RĂU, dar se observă...
    P.S.
    Dacă aș fii la Prima TV, aș încerca să recuperez toate vedetele pe care le-a pierdut din cauza insolvenței!!! Aveau o adevărată "trupă" de vedete 100% Prima TV și care bălmășesc pe unde pot din cauză că Prima TV a precut pe lângă faliment...
    Dacă sunt persoane care nu știu la ce mă refer, recomand să caute pe youtube "imnul Prima TV", cel cu cei de la Voltaj!!!
  • Mike Popescu Mike Popescu
    Vaaai, moare Manoliu de foame! Sau va continua sa ii produca emisiunea la PrimaTV pe shmen si la TVR se va face ca lucreaza asa cum l-a invatat maestrul Dinescu?
  • Livia Bila Livia Bila
    Nu mai manca pui vegetarian la Cristache in emisiune sau la vedeta populara Iuliana Tudor? Nu mai face reclama la restaurant, la cetate si la vin in emisiunile proprii pe postul public si fara sa plateasca? Bravos natiune!
  • Alina Amza Alina Amza
    Scapa TVR de inca o *** cu care s-a pricopsit pe vremea pedegeului bibisist Tanase. Se duce langa catavencul Patraru sa deconteze banu in alta parte. Sanatate, ai grija sa nu ti se faca rau de la atata pui vegetarian.
  • Xenox Xenox
    Sper sa nu aiba probleme in a invita oamenii de la alte televiziuni. TVR e una, prima e alta. Nu cred ca o sa dea voie Antena 1 sau Pro vedelor lor sa se duca la alta TV.
  • Cristi Nedelcu Cristi Nedelcu
    o alegere foarte proastă
  • Livia Pila Livia Pila
    Știe el ce știe. Se scufunda corabia. Iar comandata Doinita Gradea își va muta sediul. Va schimba inițialele. De la TVR la D. Asta nu înseamnă că Dinescu nu ar trebui sa dea și el seama pentru onorariile nesimțite încasate pentru a face de fapt reclama afacerilor sale.
  • mile mile
    super chiar e foarte buna
  • constantin cozma constantin cozma
    foarte interesant eu urmaresc emisiunea si chiar imi place.

Trimite un comentariu

sus