Skip to main content

Marius Manole, prezentator de show online. Va fi gazda unei emisiuni de pe Pro TV Plus

 
Marius Manole, prezentator de show online. Va fi gazda unei emisiuni de pe Pro TV Plus

Marius Manole va prezenta un show online, marca Pro TV. Este vorba despre emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, care revine cu un sezon nou pe Pro TV Plus.

Publicitate

Actorul preia ştafeta de la Alex Daragiu, care va prezenta în continuare emisiunea Trending Review, tot pe Pro TV Plus.

„Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece simţeam că nu pot face două lucruri... la fel de bine. După un lung casting, am ştiut că Marius Manole este acel om mişto care trebuie să prezinte în locul meu! Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, spune Daragiu.

Producţia, cu Marius Manole la cârmă, se vede în fiecare miercuri.

Întrebarea mesei rotunde este o emisiune în care invitaţii răspund unor întrebări şi în care mânâncă tot felul de preparate.

Marius Manole a apărut în serialul Vlad, dar l-a „jucat” şi pe Pere Fouras, bătrânul din Fort Boyard, emisiune difuzată de tot Pro TV.

VIDEO. Emisiunea în care Marius Manole a preluat rolul de prezentator

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Eu m_am cam saturat de acest Manole. Doar gura e de el. Tot spune ca avem teatru prost. Dar el nu e parte din el?
  • EusuntPRO EusuntPRO
    Va intra și pe tv, mai multe veți afla în perioada următoare.
  • Alex Alex
    Pagina de Media, ai "moderat" comentariul meu anterior pentru ca... si acum voi cita: "contine acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite".

    Serios? Emisiunea de pe online-ul PRO TV nu e ***a dupa "Spill your guts or fill your guts" a lui James Corden? Chiar sunt acuzatii "nefondate" si care nu pot fi "dovedite"? :)

    Ia aici si uita-te, asta e originalul, rubrica lui James Corden, am ales una la intamplare in care e invitat Ferrell: https://www.youtube.com/watch?v=KZ2aFOTf_4Y

    Uite si una in care e invitat Kimmel: https://www.youtube.com/watch?v=sh9giaTKbv4

    Uita-te la formatul lui Corden si la ce face Corden acolo si spune-mi ca *** aia de pe PRO TV nu e copiata cap-coada dupa Corden. Cap-coada!

    Oricum toata lumea stie asta, nu am afirmat ceva descoperit in premiera de mine, probabil doar un taran de printr-un sat uitat din munti si care se uita exclusiv la televiziuni romanesti n-a auzit de Corden si nu si-a dat inca seama ca emisiunea aia de pe PRO TV e un *** cap-coada. Si nu e singura, daca ma provoci iti mai zic care sunt ***, ca mai sunt.

    Hai sa fim realisti si sa nu mai "moderam" adevarul. Cauta "Spill your guts or fill your guts" cu James Corden, uita-te la 2-3 videos si spune-mi ca emisiunea de pe PRO TV nu e un *** cap-coada. Si paranteza: si Maruta, de altfel, a *** rubrica aia cu sosurile iuti dupa "Hot Ones", nu trebuie sa fii foarte destept ca sa iti dai seama, trebuie doar sa fii doar un pic informat.

    De cand adevarul trebuie "moderat"? Spune-mi ca nu e *** dupa Corden. Nu poti sa-mi spui asta pentru ca e *** cap-coada, pana si forma mesei au copiat-o, din cate vad, ca ma uit chiar acum si compar.

    Hai sa nu mai cenzuram cand nu e cazul, inteleg cand injuri, hartuiesti sau cand intimidezi, dar nu si cand spui un adevar evident si oricum cunoscut.
  • Mos Dan Mos Dan
    Ei lasa ca se baga Maia peste tot, cu vocea ei afectata. Cum spunea Chris Rock atunci cand a prezentat Oscarul : Am fost intrebat de ce eu, un om de culoare, accept sa prezint o editie a Oscarurilor doar cu actori albi. Pentru ca nu vreau sa-mi ia Kevin Hart si jobul asta.
  • Alex Alex
    Eu unul sunt dezamagit un pic pentru ca il admir. Manole are un nume si o reputatie, e un actor foarte bun, deci nu stiu de ce se baga in mocirla aia de emisiune *** cap-coada de la James Corden, dar in fine, pot sa inteleg ca e pandemie si ca actorii au nevoie si ei de un venit. Un actor de rangul lui chiar nu ar trebui sa se bage in mizerii din astea, odata ce te bagi in asa ceva e mai greu sa te mai speli si sa te mai ia lumea in serios, Manole. :( :(

Trimite un comentariu

sus