Skip to main content

Media Consulta International, în Paginademedia Database

 
Media Consulta International, în Paginademedia Database

Compania Media Consulta Internațional, fondată de Mihai Craiu, a intrat în secțiunea Paginademedia Database, care cuprinde prezentări ale companiilor din industria de comunicare, pe baza unui abonament.

Publicitate

Serviciile oferite de Media Consulta International cuprind:

  • Strategie de business pentru start-up-uri, consultanta juridica si fiscala, investitii strategice si planuri sustenabile pentru gestionarea costurilor.
  • Lobby de management organizational, strategii de marketing si vanzari, cercetare si dezvoltare, strategii de comunicare.
  • Servicii complete de publicitate, relatii publice, digital marketing si activitati BTL.

Media Consulta International este o companie independenta de consultanta in afaceri, specializata in mediile de afaceri din tarile emergente, sprjinind investitorii sa se stabileasca si sa se extinda pe pietele din Romania si Balcani.

Prezentarea completă a companiei Media Consulta Internațional, cu portofoliul de clienți și serviciile oferite, aici

Ce este Paginademedia Database

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

Pentru oferte legate de secțiunea Database, dar și alte detalii, la adresa [email protected]

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu