Skip to main content

Media Consulta International, în Paginademedia Database

 
Media Consulta International, în Paginademedia Database

Compania Media Consulta Internaţional, fondată de Mihai Craiu, a intrat în secţiunea Paginademedia Database, care cuprinde prezentări ale companiilor din industria de comunicare, pe baza unui abonament.

Publicitate

Serviciile oferite de Media Consulta International cuprind:

  • Strategie de business pentru start-up-uri, consultanta juridica si fiscala, investitii strategice si planuri sustenabile pentru gestionarea costurilor.
  • Lobby de management organizational, strategii de marketing si vanzari, cercetare si dezvoltare, strategii de comunicare.
  • Servicii complete de publicitate, relatii publice, digital marketing si activitati BTL.

Media Consulta International este o companie independenta de consultanta in afaceri, specializata in mediile de afaceri din tarile emergente, sprjinind investitorii sa se stabileasca si sa se extinda pe pietele din Romania si Balcani.

Prezentarea completă a companiei Media Consulta Internaţional, cu portofoliul de clienţi şi serviciile oferite, aici

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Pentru oferte legate de secţiunea Database, dar şi alte detalii, la adresa [email protected]

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus