Skip to main content

SCHIMBARE la Eurovision. Publicul, sărit din schemă. Un juriu alege piesa cu care participă Roxen. Nu va exista nici show televizat

 
SCHIMBARE la Eurovision. Publicul, sărit din schemă. Un juriu alege piesa cu care participă Roxen. Nu va exista nici show televizat

Publicul nu mai alege melodia care va reprezenta România la Eurovision, în acest an. Nu vom avea nici show televizat, ca anul trecut „în condiţiile unui început de 2021 marcat de constrângeri bugetare”.

Publicitate

TVR anunţă startul etapei de selecţie a piesei cu care ţara noastră va merge la competiţia europeană de la Rotterdam.

Dacă în concurs ne va reprezenta tot Roxen (pentru că Eurovisionul de anul trecut a fost anulat de pandemie), un juriu (care nu a fost comunicat de TVR, momentan) va decide piesa pe care artista Global Records o va interpreta, menţionează TVR.

Decizia organizatorilor de a nu realiza un show este una firească, în condiţiile unui început de 2021 marcat de constrângeri bugetare, dar şi de regulile de distanţare fizică, impuse de pandemie, televiziunea publică asigurând, astfel, mai multe resurse pentru realizarea show-ului României pe scena concursului internaţional”, explică oficialii postului public.

Roxen va înregistra, în perioada următoare, mai multe piese. Variantele „demo” vor fi transmise juriului, care va alege melodia câştigătoare. Decizia ar trebui să fie luată până la finalul lunii februarie.

Faţă de anul trecut nu vom mai avea show-ul televizat şi votul publicului. Modelul nu este nou, fiind folosit şi de alte ţări.

Reamintim că ediţia din 2020 a Eurovision a fost anulată din cauza pandemiei de Covid-19. Roxen este artista Global Records, casă de discuri cu care TVR a lucrat pentru selecţia naţională de la Eurovision. A fost pentru prima dată când postul public de la noi a apelat la o colaborare directă cu o casă de discuri.

Cântăreaţa trebuia să interpreteze piesa „Alcohol You”.

Ulterior, s-a decis ca „vocea” României la Eurovision să fie tot Roxen şi în 2021. În schimb, prin regulament, exista obligaţia să fie aleasă altă piesă.


Citeşte şi: TVR a decis: Roxen va reprezenta România la Eurovision şi anul viitor, dar cu altă piesă


Citeşte şi: Românii au ales. Roxen merge la Rotterdam cu piesa Alcohol You


Citeşte şi: VIDEO. Cine este „vocea” României la Eurovision? TVR şi Global Records au ales artistul care merge la Rotterdam


Schimbare majoră la Eurovision. TVR va alege altfel câştigătorul: Întâi găsesc vocea, iar apoi compun melodia


Eurovision, "negociere cu o singură sursă". TVR va lucra cu Global Records pentru alegerea câştigătorului


PODCAST. Totul despre Eurovision, cu fondatorul Global. Propunerea TVR a venit în noiembrie. Toate vocile vor fi de la Global


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dee Dee
    Cine este fata asta Roxen?
    Nu are voce
    Are piese urate, nașpa rău.
    Vorba unui domn ce comenta mai sus CE PILE ARE DUDUIA DE ROXEN la TVR de e asa bagata in seama.
  • Ortope Ortope
    poate pe 4 dar tot raman foarte buni ha

    Foarte buni la nimic , ha ha ha , se vede in audiente , zero barat
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Cât timp se află Liana Stanciu în organizarea preselecției, nu va fi decât scandal, corupție și rezultate modeste.
  • Abi Abi
    Așa e cel mai bine și ar trebui ca în fiecare an sa se desfășoare în același mod.
    Dacă e televizat, și cu votul publicului, care abia votează, lumea oricum va comenta negativ desfășurarea concursului, așa TVR nu mai arunca cu banii.
  • mile mile
    poate pe 4 dar tot raman foarte buni ha
  • B.A.M B.A.M
    Ce pile are fata asta în TVR și în Global Records!!! Nici anul trecut publicul nu a fost întrebat dacă o vrea sau nu, iar anul ăsta nici măcar piesa nu o mai alegem noi!!!
    Va fi "vocea României" la Eurovision doar în acte, MORAL sigur NU!
    P.S. Ar fi pentru prima dată când m-aș bucura că România pierde Eurovisionul!
    Spun asta strict din cauza acestor "aranjamente", care nu sunt câtuși de puțin ascunse de ochii românilor! Rușine TVR! Rușine Global Records! Rușine Roxen! (Putea avea un debut mult mai onest decât acesta, în care totul se decide și se planifică fără "permisiunea" românilor, în spatele ușilor închise!!!)
  • Mosulica Mosulica
    Exact ca disperații angajați antenuta zero , hai cu audientele pe luna ianuarie. Antenuta locul 3 oare ?
  • Mile Mile
    Ce sunteti disperați angajați tvr nu
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Nu doar Smaranda e problema. Ci și Liana Stanciu, prietena la catarama a Gradenei care ii permite sa lucreze și la Magic FM, Dan Manoliu și încă vreo citiva. Sper sa vina curățenie mare în TVR.
  • livia pilă livia pilă
    Dacă si anul acesta Eurovision România va fi dată pe mâna doamnei Smaranda Vornicu-Shalit iar ne așteaptă un dezastru și un deviz cu multe zerouri. Eu sper ca până atunci și Smărăndița, și Doinița Gradea vor fi la AJOFM. Sau- de ce nu? - în altă parte. Cu un acronim doar din trei litere

Trimite un comentariu

sus