Skip to main content

AZI. Începe seria de investigații despre traficanții de arme, cocaină și tigri, pe National Geographic

 
AZI. Începe seria de investigații despre traficanții de arme, cocaină și tigri, pe National Geographic

National Geographic vine cu o nouă serie documentară de investigație. Jurnalista Mariana van Zeller va fi protagonista seriei, care va debuta de vineri, 19 februarie, la ora 22:00.

„Ilegal cu Mariana van Zeller” este o serie de investigații despre rețele de trafic ilegale. Jurnalista van Zeller petrece timp cu jucători importanți din mai multe economii subterane — de la traficanți de tigri și escroci internaționali la falsificatori, traficanți de arme și furnizori de fentanil.

Publicitate

În primul episod al seriei, Mariana abordează ceea ce una dintre sursele ei numește “povestea de contrabandă de neatins.” Piața neagră pentru tigri și părți de tigru este atât de profitabilă, secretă și periculoasă încât puțini au încercat să îi descopere detalii. În acest episod jurnalista se întâlnește față-în-față cu contrabandiștii.


VEZI mai multe DETALII pe Paginadeseriale.ro


VIDEO. Conținut din primul episod 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • DODO nu există emisunie care sa nu fie regizată
    Chiar si foarte puțin,dacă vrei sa faci ceva pe bune,trebuie sa mai dai si de la tine
  • ma indoiesc ca ferocii traficanti ar veni la ea sa se spovedeasca O fi aceeasi făcătura ca acum citiva ani semnata parca de ,, fox ,, cu traficantii romani de arme care au recunoscut ca au fost platiți sa joace teatru dupa scenariul producatorilor Emisiuni aranjate fac multe televiziuni si la noi ( canal d / pro tv / A1 cu maruta ,madalin ionescu , simona gherghe ,teo -culminind cu mirela vaida toti campioni la gainarii mizerabile dar nu au atins subiecte ,, periculoase ,,
  • Iadul este pe pamant. Orice ar fi in viata de apoi, n-are cum sa fie mai rau. Aveti grija de igiena mintii, este in puterea noastra si e tot ce conteaza.

Trimite un comentariu