Skip to main content

Ziar gratuit pentru oamenii din zona Giulești-Crângași. E împărțit la metrou și în cafenele

 
Ziar gratuit pentru oamenii din zona Giulești-Crângași. E împărțit la metrou și în cafenele

Ziar gratuit pentru oamenii care locuiesc în zona Giulești-Crângași, din București. Se numește Aqua City și aparține dezvoltatorului Aqua City – un complex imobiliar situat în sectorul 6. 

Conține subiecte de interes din zonă, povești de viață ale oamenilor din Crângași și Giulești, istoria cartierului și informații legate de demersuri și investiții ale administrației sectorului, spun reprezentanții ziarului.

Publicitate

Oana Tabacu este redactorul șef al publicației. Are o experința de peste 20 de ani în presă, iar în ultimii ani a acoperit zona de real estate.

Anterior, pe această nișă, a fost redactor-șef la Casa Mea, publicația din grupul Medien Holding, și redactor-șef pentru Real Estate Magazine.

Ziarul a fost tipărit în 60.000 de exemplare și se distribuie gratuit în hoteluri, cafenele, spații de birouri și notariate, dar și în stațiile de metrou Crângași și Grozăvești.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Are forma de laptop acest ziar? Daca nu e laptop ca Jurnalul, atunci poate o sa curat cartofi pe el, sau ii voi pune pe el, salata testosului meu, care nu ajunge sa manance din castron.
  • Au mai fost incercari de acest gen - cu ziare distribuite gratuit - chiar cei de la Adevarul au avut editia de seara - si nu stiu daca macar una mai este functionala...

Trimite un comentariu