Skip to main content

VIDEO. Adelina Pestriţu, serie despre bunele maniere pe Tik-Tok. Peste cinci milioane de afişări cu primul clip

 
VIDEO. Adelina Pestriţu, serie despre bunele maniere pe Tik-Tok. Peste cinci milioane de afişări cu primul clip

VIDEO. Adelina Pestriţu este virală pe Tik-Tok, cu un clip despre bunele maniere. Reel-ul de pe Tik-Tok a strâns aproape cinci milioane de vizualizări şi face parte dintr-o serie despre bunele maniere lansată de Pestriţu.

Publicitate

Seria se numeşte „Moda bunelor maniere”, a fost lansată la începutul acestei luni şi se vede pe Tik-Tok, Instagram şi Facebook.

Pe lângă cele cinci milioane de vizualizări, clipul a făcut aproape jumătate de milion de like-uri tot pe Tik-Tok. Are şi peste 700.000 de vizualizări şi pe Instagram.

Un video scurt, cu cele mai importante reguli de comportament în societate, va apărea săptămânal pe paginile de social media ale Adelinei Pestriţu.

„Am fost plăcut surprinsă că un video atât de cuminte a fost atât de bine primit şi de distribuit internaţional, am primit sute de mii de reacţii din întreaga lume, milioane de vizualizări. Iată că bunele maniere chiar nu se demodează niciodată.

Serialul este abia la început şi descopăr şi eu odata cu cei din comunitatea mea anumite reguli despre care nu ştiam. Nu pretind că toata viaţa am ştiut să pun în aplicare bunele maniere.

Unele reguli le-am învăţat în anii petrecuţi lângă părinţi şi le-am aplicat cu buna credinţă, dar odata cu aceasta iniţiativă, am descoperit lucruri pe care le făceam greşit şi am decis să mă perfectionez în paralel cu acest content educativ pe care îl împart cu cei din comunitatea mea”, a spus Adelina Pestriţu.

VIDEO. Primul clip din seria „Moda bunelor maniere”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    nu, mersi... numai pe curvistina asta penibila nu o mai urmaream dand lectii de bune maniere...
  • Alex Alex
    Ma bucur ca o *** *** prin Ibiza (si ocazional si prin Dubai, potrivit tabloidelor) + care a luat nota 3 la BAC + n-a terminat nici macar liceul a ajuns sa ii invete pe (foarte) modest mansardatii intelectual care o urmaresc despre bunele maniere. La asa romani modest mansardati intelectual, asa "profesor" de bune maniere. :))) Am ras singur, mersi pentru stire asta, much appreciated! :)))
  • Mile Mile
    Vai de noi cine o o tot baga in seama
  • geo geo
    Cine stie pe cine are in spate care a studiat carti despre bune maniere/ dezvoltare personală, etc care îi scrie monologurile...Sper ca Adelina castiga bine din asta. Ca sa nu se plângă că pierde timpul degeaba !
  • Vica Vica
    Există o carte "Codul bunelor maniere astăzi " de Aurelia Marinescu. O recomand, iar dacă aș avea un copil, ar fi prima carte pe care aș vrea sa o citească. Cunoașterea unor "reguli nescrise" te eliberează, nu mai ești timid în niciun loc, ești în largul tău pretutindeni. Principala regulă:niciodată nu atragi atenția cuiva că a greșit. Dacă reproșezi sau critici ceva, atunci tu ești neam prost.

Trimite un comentariu

sus