Skip to main content

Jurnalista Amalia Enache, interviu în online cu scriitorul Iv cel Naiv

 
Jurnalista Amalia Enache, interviu în online cu scriitorul Iv cel Naiv

Amalia Enache, prezentatoare a Ştirilor de la Pro TV, va realiza un interviu cu scriitorul Iv cel Naiv. Dialogul dintre cei doi va avea loc joi, 25 martie, de la ora 18:00, în cadrul târgului de carte LibFest.

Publicitate

Evenimentul se va desfăşura în online, în direct pe paginile de Facebook Libris şi Editura Trei. Interviul Amaliei Enache este realizat pentru a marca debutul lui Iv cel Naiv în proză cu romanul „Să nu ne facem de râs în faţa furnicilor”.

Amalia Enache, despre interviul pe care îl va realiza:

”Poate Oprah să mai fi fost aşa de bucuroasă când i s-a confirmat că face interviul cu ducii de Sussex! E ceva obişnuit pentru noi, jurnaliştii, să intervievăm preşedinţi, prinţi, campioni.

Dar e o emoţie cu totul aparte când te pomeneşti în dialog cu artişti sau scriitori preferaţi, ale căror opere te-au bucurat în intimitatea cea mai profundă, care te-au ajutat la introspecţie, te-au sprijinit chiar să creşti.

Să intru în dialog cu misteriosul Iv cel naiv, unul dintre poeţii mei preferaţi, de acum autor şi de proză, e ca şi cum din biblioteca mea ar incepe să apară pe lângă mine personaje din cărţile preferate. O să aflaţi ce îl întreb, joi, 25 martie de la 6 după-amiaza”.

Iv cel Naiv, despre lansarea cărţii în online:

”N-am mai avut plăcerea să particip la lansările mele, aşa că acum profit de unul dintre darurile pandemiei: distanţarea care ne apropie. De ceilalţi, de noi înşine. Şi, iată, de oameni noi.

N-am avut ocazia să o întâlnesc până acum pe Amalia Enache, e unul dintre oamenii pe care îi apreciez şi mă emoţionează faptul că urmează să mă ia la întrebări. Scriitorii au nevoie de întrebări bune pentru a putea da răspunsurile pe care le aşteaptă publicul lor”.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Poesis Poesis
    Iar poeții ar trebui sa oare sa minta in proza ? Poetul, pe care și eul prefer se cunoaște personal cu Amalia Enache; urăsc minciuna și in proza și in versuri sau chiar la știri :-)

Trimite un comentariu

sus