Skip to main content

VIDEO. Betano, spot publicitar animat cu jucători de la FCSB. Rulează şi pe TV

 
Foto: Facebook / Betano România
Foto: Facebook / Betano România

Betano, sponsorul echipei FCSB, a realizat un spot publicitar animat pentru fanii echipei patronate de Gigi Becali.

Publicitate

Principalii protagonişti în noua reclamă sunt Florinel Coman şi Florin Tănase, doi dintre cei mai importanţi jucători din lotul roş-albaştrilor. Cei doi, împreună cu susţinătorii echipei, poartă un „război” animat pentru „cucerirea cetăţii”, echivalentul câştigării titlului în Liga 1.

Spotul a fost realizat de o agenţie din Grecia - „Another Circus”, împreună cu echipa Betano din România. Spotul publicitar rulează şi pe TV.

„Cu fanii mereu alături, pentru jucătorii FCSB, niciun obstacol nu este greu de doborât în drumul spre victorie!

Pentru că fotbalul este nimic fără suporteri, Betano a creat în premieră pentru România primul spot dedicat fanilor roş-albaştri”, spun cei de la Betano pe Facebook.

Şi Gazeta Sporturilor a scris despre acest subiect - AICI.

VIDEO. Spotul Betano dedicat fanilor FCSB

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RzV RzV
    Sigur ca exista restrictia fotbalistilor de a juca la pariuri si chiar se pedepseste destul de drastic daca se afla ca un jucator a pariat, stiu ca jucatorul primeste o suspendare de a mai juca fotbal de cativa ani buni.
  • Vica Vica
    Bine, înseamnă că ai dreptate, dar cred/sper că jucătorii au în continuare restricția de a paria. Dacă joacă Steaua cu Barcelona, stelistii se vor simți demoralizati, se vor crede victime sigure și vor da buzna să parieze pe Barcelona. Asta distruge meciul, pentru că nici nu vor mai încerca să lupte, sperând să câștige măcar pariul. Interdicția jucătorilor de a paria mi se pare logică și sper că încă mai există.
  • RzV RzV
    @Vica nu e o asociere cu jucatorii e o reclama dedicata echipei FCSB pe care o sponsorizeaza. Majoritatea echipelor acum au drept sponsor principal o agentie de pariuri deci nu mai e ceva nou in fotbal. Face parte din sport.
  • Vica Vica
    Este legal ca jucători aflați încă în activitate, să se asocieze cu ideea de pariu? Știam că doar cei retrași pot face asta.

Trimite un comentariu

sus