Skip to main content

Campanie inedită în online. Peste 10.000 de oameni au purtat şosete desperecheate. De Ziua Internaţională a Sindromului Down

 
Campanie inedită în online. Peste 10.000 de oameni au purtat şosete desperecheate. De Ziua Internaţională a Sindromului Down

Ziua Internaţională a Sindromului Down (21 martie) a fost sărbătorită în România cu o campanie inedită. Mai bine de 10.000 de persoane au purtat şosete desperecheate.

Publicitate

Campania a fost gândită de Fundaţia Special Olympics România pentru „a sărbători abilităţile şi potenţialul persoanelor cu Sindrom Down”. Sloganul campaniei a fost „#FiiSocksy”.

În ce a constat campania?

Oamenii au trimis fotografii pe Facebook sau Instagram, dar şi pe e-mail în timp ce purtau şosete desperecheate. Totodată, s-au alăturat campaniei şi 60 de şcoli de masă şi şcoli speciale din şase judeţe (Bucureşti, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Bistriţa şi Constanţa).

Elevii au purtat şi ei şosete desperecheate şi au trimis fotografii amuzante.

De asemenea, 200 de persoane au donat câte 21 de lei, bani care vor premia 200 de participanţi la competiţiile organizate de Special Olympics. Marte parte dintre ei sunt persoane cu Sindrom Down.

GALERIE FOTO. Colaje cu pozele trimise de oamenii care au participat la campanie

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus