Skip to main content

La nici două săptămâni după lansarea primului sezon, Netflix anunţă când vine şi sezonul doi din Sky Rojo, produs de creatorii La Casa de Papel

 
La nici două săptămâni după lansarea primului sezon, Netflix anunţă când vine şi sezonul doi din Sky Rojo, produs de creatorii La Casa de Papel

La nici două săptămâni după lansarea primului sezon, Netflix anunţă data de lansare pentru al doilea sezon din Sky Rojo. Serialul, produs de creatorii La Casa de Papel, vine cu sezonul doi în luna iulie.

Publicitate

Mai exact, va fi lansat pe platforma de streaming pe 23 iulie.

Şi al doilea sezon va urmări reţeta primului: 8 episoade a câte 25 de minute fiecare.

Formatul este diferit faţă de cel pe care-l propun alte seriale, în sensul că încearcă o nouă „reţetă” prin episoadele de 25 de minute.

Noul format a fost numit „Latin pulp”, de creatorii Álex Pina şi Esther Martínez Lobato (Money Heist). Într-o întâlnire online cu jurnalişti, la care au participat şi reporteri Paginademedia.ro, cei doi producători au explicat de ce au decis să meargă pe acestă reţetă:

„Pentru că s-a schimbat foarte mult obiceiul de consum al oamenilor. Serialele au ajuns să fie urmărite în autobuz, în drum spre muncă, sau în pauza de prânz. Oamenii nu mai au timp să vadă un episod dintr-o singură „bucată”, aşa că ne-am gândit la ceva diferit, care să se plieze pe noul obicei de consum al oamenilor.

Am vrut să fie ceva foarte concentrat, cu multă acţiune, pe care oamenii să aibă timp să îl vadă dintr-o dată”, a spus Alex Pina.

Pe scurt, despre sezonul doi

Dacă în primul sezon Coral (Verónica Sánchez) evadează din clubul Las Novias alături de Wendy (Lali Espósito) şi Gina (Yany Prado), acum cele trei continuă să lupte pentru libertatea lor, urmărite de Romeo, Moisés şi Christian.

Evadarea lor devine din ce în ce mai dificilă cu fiecare secundă ce se scurge, dar nu renunţă.

De notat că serialul este structurat pe două planuri, care corespund unor perioade diferite de timp. Este planul din prezent care descrie urmărirea, dar există şi planul retrospectiv reflectă viaţa lor din club.

Din distribuţia serialului fac parte actori ca Verónica Sánchez (The Pier, 13 Roses), Asier Etxeandia (Pain and Glory, Velvet), Miguel Ángel Silvestre (Velvet, Sense8 – Lito), cântăreaţa şi actriţa argentiniană, Lali Espósito (Casi Ángeles, Esperanza Mía), actriţa cubaneză, Yany Prado (La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo), şi Enric Auquer (La línea invisible, Perfect Life).


Citeşte mai multe detalii şi pe Paginadeseriale.ro


VIDEO. Netflix anunţă lansarea sezonului doi din „Sky Rojo”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Declarația trebuia să fie așa: “Pentru că se cheltuie foarte mulți bani și scenarii multe într-un episod de 1 oră, ne-am gândit să reducem costurile pe 2 episoade/oră”

    Practic, câștigurile sunt aceleași, iar costurile la jumătate.
    Acest “serial” îl termini în 3 ore, de ce m-aș abona la Netflix când avem filmesiseriale gratis?:)))

Trimite un comentariu

sus