Skip to main content

Se vede şi în România. Interviul cu Meghan Markle şi Prinţul Harry, realizat de Oprah Winfrey, va fi la Prima TV

 
Se vede şi în România. Interviul cu Meghan Markle şi Prinţul Harry, realizat de Oprah Winfrey, va fi la Prima TV

Prima TV va difuza integral interviul cu Meghan Markle şi Prinţul Harry, realizat de jurnalista Oprah Winfrey. Evenimentul atât de mediatizat în lume se va vedea şi în România duminică, 21 martie, de la ora 12:00, la postul Clever.

Publicitate

Meghan Markle şi Prinţul Harry au apărut pentru prima dată într-un interviu televizat şi au vorbit despre dificultăţile pe care le-au întâmpinat în ultima perioadă, despre Casa Regală, rasism şi despre monarhie.

Interviul s-a difuzat în Statele Unite acum o săptămână, fiind transmis de postul CBS, care a înregistrat o audienţă record. 17 milioane de americani s-au uitat la materialul realizat de Oprah Winfrey.

CITEŞTE ŞI: Jurnalistul Piers Morgan renunţă la emisiunea Good Morning Britain, după ce a criticat-o pe Meghan Markle. Opiniile realizatorului, reclamate la CNA-ul din UK

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Silviu Silviu
  Mai intai, Oprah nu e jurnalista, poti sa-i spui personalitate media, realizatoare de talk show, producatoare TV, dar nu jurnalista. E o jignire pentru adevaratii jurnalistii din toata lumea. Apoi, postul TV din Statele Unite care a transmis interviul este CBS, nu CBC. Exista si un CBC, dar e in Canada si n-are nici o legatura
 • geo geo
  Bănuiesc că cine a fost interesat sa vada acest interviu l-a vazut deja pe net.
  Poate de mai multe ori !
 • Ariana Ariana
  Banii degeaba,ca va intra in top 10 sau nu vedem
 • Ariana Ariana
  Banii degeaba,ca va intra in top 10 sau nu vedem
 • mile mile
  mizerii
 • constantin cozma constantin cozma
  felicitari prima tv ,achizitie importanta.

Trimite un comentariu

sus