Skip to main content

Digi Sport transmite următorul turneu la care participă Simona Halep

 
Foto: Eurosport
Foto: Eurosport

Postul Digi Sport va transmite turneul WTA de la Miami. Competiţia din America o va avea pe tabloul principal şi pe Simona Halep, numărul 3 în ierarhia WTA.

Publicitate

Meciurile se vor desfăşura în perioada 23 martie-4 aprilie. Primele partide vor avea loc marţi, 23 martie, în direct pe Digi Sport 2 şi Digi Sport 4.

Halep se întoarce în circuit după o pauză de 5 săptămâni. Constănţeanca a jucat de două ori în semifinale la Miami, în 2015 şi 2019, iar la editia din acest an, din postura de a treia favorită la cucerirea trofeului, beneficiază de un tur liber.

Astfel, Simona Halep va evolua direct în turul al doilea al turneului, unde o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Caroline Garcia şi o jucătoare venită din calificări.

Principala favorită a întrecerii din Florida este Ashleigh Barty, iar cap de serie numărul 2 e Naomi Osaka.

La turneul din Miami vor mai lua startul alte două sportive din România: Irina Begu şi Sorana Cîrstea.

Turneul de la Miami este de categorie WTA 1000, se desfăşoară pe hard şi este dotat cu premii totale în valoare 3,2 milioane de dolari, redus drastic faţă de ultima ediţie, din 2019.

Câştigătoarea va primi 1.000 de puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de doar 300.110 de dolari, comparativ cu 1,34 milioane de dolari, în 2019.

CITEŞTE ŞI: Simona Halep, magnet de audienţă pentru Eurosport şi Digi Sport. Care a fost cel mai urmărit meci?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus