Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat editia numarul şase a emisiunii online „Tot sa zambesti”, realizata de Clinica 32

 
COMUNICAT. S-a lansat editia numarul şase a emisiunii online „Tot sa zambesti”, realizata de Clinica 32

COMUNICAT. In epoca digitala, pacientul beneficiaza de urmatoarele principii ale stomatologiei: manopere fara durere, timp redus de tratament, tehnologie de ultima ora, solutie pentru orice problema, toate sectiile stomatologiei digitale sub acelasi acoperis.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Clinica 32 ofera aceste avantaje complet celor ce aleg sa se trateze dupa cele mai noi standarde la cel mai bun raport calitate-pret. Iar aceste avantaje sunt valabile pentru intreaga familie, pentru toate varstele, inclusiv pentru micutul pacient. Aceste principii ale stomatologiei digitale si nu numai sunt prezentate in ultima editie a emisiunii online Tot sa zambesti realizata de #familia32.

VIDEO. Emisiune realizata de Clinica 32, "Tot sa zambesti!". Editia nr 6

In a sasea emisiune, aflam detalii despre conceptul totul sub un singur acoperis, care sunt unele dintre cele mai avansate manopere stomatologice digitale pentru pacientii maturi, iar de la Dr. Ingrid Badulescu aflam ce trebuie sa stie parintii pentru ca micutii sa aiba un zambet sanatos si sa devina adulti care nu isi vor pierde dintii si nici bugetul pentru remedierea problemelor dentare.

Totul sub un singur acoperis inseamna toate sectiile stomatologiei sub acelasi acoperis inclusiv implantologie, chirurgie, radiologie dentara si laborator dentar.

Pacientii beneficiaza de plan de tratament cu abordare multidisciplinara, ceea ce inseamna costuri eficientizate si rezultate sigure pe termen lung. All on 4 si All on 6 sau One Day implant sunt manoperele avansate ce se bazeaza pe tehnologie digitala de ultima ora care ofera solutie fiecarui pacient indiferent de cat de grava este situatia in care se afla. Pacientul are 100% sansa sa aiba dinti ficsi si o viata de calitate in care sa poata sa se hraneasca normal si sa zambeasca. Aflam mai multe din emisiune.

Incepand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels. Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

Revista poate fi citita AICI

Clinica 32 construieste cu ambitie si determinare un drum in stomatologia digitala romaneasca care se rezuma la: cel mai bun tratament la un pret corect. Ne gasiti aici: * Str. Scarlatescu nr 3, Bucuresti. * B-dul. Banu Manta, 79 A, Bucuresti.

www.clinica32.ro

Programari, la:

- Str. Scarlatescu, nr. 3, sector 1, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00
(031) 620-3032 | (0751) 249-382
[email protected]

- B-dul Banu Manta, nr. 79 A, sector 1, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00
(031) 620-3030 | (0784) 484-946
[email protected]

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan.

www.communicationangels.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus