Skip to main content

Pe TVR. Emisiunea pentru copii a Irinei Mohora are sezon nou. Connect-R, primul invitat

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Emisiunea pentru copii „1,2,3 şi afli tot ce vrei” realizată de Irina Mohora va avea şi un al doilea sezon. Producţia va difuza ediţii noi începând de sâmbătă, 27 martie, de la ora 09:00, pe TVR 1.

Publicitate

Primul invitat este solistul Connect-R, care va găti şi va cânta alături de „Şoricelul Grig”, unul dintre prezentatori. Ceilalţi prezentatori sunt: „Bufniţa luni”, „Maia” şi „Ioana”.

Tema ediţiei este sistemul solar, mai spun reprezentaţii TVR.

Irina Mohora, despre noul sezon al emisiunii:

„Copiii sunt nerăbdători şi ne-au trimis, prin mămicile lor, o mulţime de mesaje pe reţelele de socializare. Se uită la reluări, dar abia aşteaptă episoade noi. Mă bucură mult când citesc mesajele primite de la părinţi şi bunici, care ne spun că emisiunea este prea scurtă şi că cei mici mai vor.

Înseamnă că, alături de întreaga echipă, am reuşit ce ne-am propus: o emisiune educativă pentru copii, în care se abordează subiecte actuale, specifice curiozităţii vârstei lor, în care răspunsurile se împletesc cu distracţia. Joaca este modalitatea cea mai uşoară de a asimila informaţii noi, urmată de imagini asociate poveştilor şi explicaţiilor de orice fel.

Prin această emisiune livrăm informaţii şi răspunsuri pe înţelesul copiilor la nenumăratele lor ‘de ce-uri’. Personajele emisiunii sunt peste măsură de curioase şi pun întrebare după întrebare, la fel ca şi copiii de acasă, aşa că avem răspunsuri pentru fiecare subiect.”

CITEŞTE ŞI: O nouă emisiune pentru copii se vede la TVR

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus