Skip to main content

INTERVIU. Nou serial la Epic Drama, de duminică. Actriţa Georgia Blizzard, despre castingul „la distanţă”: „Am avut o întâlnire Skype cu regizorul”

 
INTERVIU. Nou serial la Epic Drama, de duminică. Actriţa Georgia Blizzard, despre castingul „la distanţă”: „Am avut o întâlnire Skype cu regizorul”

INTERVIU. „Să mă pot filma şi să pot trimite un moment pentru o audienţie oriunde în lume este într-adevăr o oportunitate”, spune actriţa Georgia Blizzard (care a mai jucat în producţii ca Thor: Ragnarok şi Emu Runner) despre castingul pentru noul serial The Singapore Grip, care începe la Epic Drama.

Publicitate

Georgia Blizzard dă viaţă personajului Joan Blackett, în noul serial de la Epic Drama. Producţia începe duminică, 7 martie, de la ora 22:00.

Blizzard a acordat un scurt interviu, în care a vorbit despre rolul său şi cum este construit, castingul desfăşurat „la distanţă” şi pandemia care a blocat multe proiecte.


Tot dialogul este disponibil, pe Paginadeseriale.ro


Despre cum a obţinut rolul, actriţa povesteşte:

„Am susţinut o audiţie pentru rol din Australia, unde locuiam la acea vreme. M-am filmat şi am trimis momentul la Londra. La câteva săptămâni după aceea am avut o întâlnire Skype cu regizorul.”

Blizzard a vorbit şi despre personajul pe care-l interpretează:

„Presupun că ai putea spune că este unul dintre ticăloşii paşnici. Ea este un fel de intruchipare a unora dintre lucrurile cu adevărat negative din acea perioadă de timp. Încapsulează acea lăcomie şi acea aroganţă colonială la care ne uităm acum şi ne dăm seama că nu este un lucru grozav, ceea ce a fost distractiv de jucat. Este întotdeauna distractiv să joci un rol negativ”, spune aceasta.

Acţiunea serialului este plasată în anul 1941.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus