Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Mircea Toma, propunerea USR Plus pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului

 
ULTIMA ORĂ. Mircea Toma, propunerea USR Plus pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului

Mircea Toma, preşedintele ActiveWatch, este propunerea USR Plus pentru a fi membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, scrie G4Media, care citează un comunicat al alianţei politice. Tototadă, Dan Radu, vicepreşedintele Asociaţiei "Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei", este propus ca membru supleant.

Publicitate

Mircea Toma este unul dintre fondatorii fostei reviste Academia Caţavencu şi un nume cunoscut în zona de analiză media şi a presei. Încă de la începutul anilor '90, a pornit Agenţia de Monitorizare a Presei - Academia Caţavencu, ce avea să evolueze, ulterior, în ActiveWatch. A fost fondator al Premiilor pentru Libertatea de Exprimare, decernate anual, de Ziua Presei - 3 Mai.

Citeşte şi: INTERVIU VIDEO. Mircea Toma: Ce se întâmplă în redacţiile unor emisiuni e propagandă. Descalifică persoanele care lucrează acolo ca jurnalişti

USR, în comunicat, via G4media:

„USR PLUS şi-a asumat ca obiectiv în cadrul coaliţiei de guvernare reforma Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), care trebuie să înceapă cu transparentizarea numirii membrilor, digitalizarea şi transpunerea directivei UE privind serviciile audiovizuale.

În contextul în care urmează să fie făcute noi desemnări pentru anumite poziţii disponibile în cadrul CNA, USR PLUS a anunţat, încă de la începutul anului, că va face din această numire un proces transparent, bazat pe consultări şi competenţe. USR PLUS va propune întotdeauna profesionişti în funcţii publice.

Prin umare, îl susţine pentru poziţia de membru în cadrul CNA pe Mircea Toma, secondat de Dan Radu ca supleant. Ambele nominalizări au avut la bază profesionalismul şi integritatea pe care le-au dovedit de-a lungul timpului în domeniile în care au activat”.

Citeşte şi: INTERVIU VIDEO. Mircea Toma: Ce se întâmplă în redacţiile unor emisiuni e propagandă. Descalifică persoanele care lucrează acolo ca jurnalişti

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Didi Didi
    Asta e blm ul romanesc, stangist cat cuprinde si protector al intereselor rusesti. De fapt, ca si usr care il sustine.
  • Vica Vica
    "Monitorizare a presei ", adică turnător. Ăsta pâraste la youtube și alte rețele, dacă postati ceva incorect politic.
  • DODO DODO
    dupa logica lui radu nationalism si traditionalism in tv inseamna posturile care glorifica maretia psd-ului Cele care pe vremea lui dragnea incercau sa ne convinga de profesionalismul guvernarilor grindeanu tudose sau apogeul lor dancila ! care prezentau 10 aug ca o miscare antiromaneasca Au profitat de niste oameni fara coloana ca nistorescu dinescu sau cristoiu nume care cindva reprezentau ceva dar care acum si-au anuntat pretul
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    În 2017, numitul Toma Mircea saluta pe pagina lui de Fb decizia numitului Dragnea Liviu de a o pune pe numita Gradea Doina PDG la TVR. Acum numitul Toma Mircea e propus în CNA de USR Plus.
  • mihai mihai
    Aoleu pesedezilor. Deci Mircea Toma e antinational, iar herjeu la cna cu gradea la tvr apară valorile României, deci sa rămână pe veci in posturile alea sinecuriste de unde n-au facut nimic? Hai ca ne-ați dat gata pe toți cu logica voastră strâmbă.
  • Mazeta Mazeta
    Postacul ciumat rosu Radu?!?! Ceva mai penalopsd nici ca se putea!
    Auzi la iel: "antitraditionalism"... Adica modernism si modernizare ai vrut sa zici *** psd?
  • geo geo
    Inainte de a accepta nominalizarea celor de la plus USR poate ar fi fost bine ca Toma sa vorbeasca cu jurnalistii care au avut legatura cu cele 2 partide si au plecat dezamagiti de acolo, precum Moise Guran .
  • Radu Radu
    Toma?!?! Ceva mai hidos nu se putea. Dar nu e o surpriza, e pe linia lor antinationala, antitraditionalism, BLM in varianta autohtona.
  • geo geo
    ”USR PLUS va propune întotdeauna profesioniști în funcții publice”...pă bune...dati cautare pe google si veti gasi lucruri interesante despre Catalin Stancu, noul presedinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, pe care nici activitatea politică si nici cea profesională nu il recomanda pentru o asemenea functie. Multa lume de la USR stie ce este cu acest Stancu ...este omul sefului USR Dan Barna !
  • jk jk
    Celelalte propuneri?Si cand ar putea fi votate ca sa inceapa treaba?
  • Livia Pila Livia Pila
    Ăștia de la USR s-au specializat pe glume proaste. Toma ca Toma, dar Dan Radu? Dan Radu a fost unul dintre groparii TVR.

Trimite un comentariu

sus