Skip to main content

Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în stare de şoc!”

 
Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în stare de şoc!”

Mirela Vaida, moderatoarea Acces Direct, a fost atacată în direct la TV. În momentul în care a început emisiunea, o femeie a intrat în platou dezbrăcată complet şi a aruncat cu o piatră imensă către prezentatoare.

Publicitate

Antena 1 a oprit emisiunea pentru 15 minute, timp în care a avut promo-uri pe post şi publicitate.

După ce a revenit în direct, Mirela Vaida le-a povestit telespectatorilor ce s-a întâmplat:

„Sunt în stare de şoc. Fac eforturi mari să rămân calmă. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în platou. Ne-a fost spart platoul, avem un pietroi extrem de mare şi greu. Nu ştim cine e doamna. A intrat fix în momentul în care am ieşit de la aceste porţi. A făcut firul acestui atac foarte repede. Ţipa: Să-mi dai banii, să-mi dai banii. Colegii mei au imobilizat-o, colegii mei au acoperit-o cu o pătură, poliţia a luat-o de aici. Am luat un calciu. Sunt în stare de şoc. Mi-e frică pentru viaţa mea!

Nu ştim dacă o fi vreo coincidenţă de nume, pentru că primesc foarte multe ameninţări pe Facebook şi Youtube de la o persoană pe care o cheamă Magdalena Şerban.

Magdalena Şerban este criminala la de la Metrou. A fost condamnată la 16 ani după gratii.

Femeia asta a venit fix la mine şi a aruncat cu acel pietroi. Am fost şocată. Noroc că nu m-a nimerit. Ce să spun.... Încerc să continui această emisiune şi sper să reuşesc să o fac.”

Acces Direct face şi anchete, face şi subiecte care deranjează, dar până la urmă acesta este rolul presei

Mirela Vaida a continuat:

„Sunt o persoană destul de puternică, doar că stau să mă întreb dacă aici, în direct, ni se pot îmtâmpla astfel de lucruri mă gândesc ce lucruri mi se pot întâmpla când ies pe uşă sau când merg să îmi iau copiii de la gradiniţă.

Emisiunea Acces Direct abordează subiecte multiple, face şi anchete, face şi subiecte care deranjează de multe ori autorităţile, dar până la urmă acesta este rolul presei.

Aş vrea foarte mult să înţelegeţi că noi ştim că ne asumăm nişte duşmănii în momentul în care vorbim despre autorităţile care nu-şi fac treaba sau tragem nişte semnale de alarmă. Dar cred că ar trebui să fim şi protejaţi pentru că asta face presă, asta face şi emisiunea Acces Direct printre alte subiecte. Nu cred că ar trebui să fie omorâţi prezentatorii sau luate atât de personal. Noi ameninţări am mai primit. Sper să nu fie o astfel de ameninţare ceva concret”, a mai spus aceasta.

VIDEO. Momentul în care Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan, în direct

CITEŞTE ŞI: Cazul Caracal. Chiar totul pentru audienţă! Acces Direct întreţine teoria conspiraţiei: intraţi în direct dacă ştiţi ceva! Mara Bănică, Lazarus la indigo

CITEŞTE ŞI: Cât i-a „costat” Vulpiţa pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiţei

 

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Flag Flag
    Doamna din imagine și și-a primit banii pentru reprezentație ? Sau de ce a sărit la atac ? Așa actori, regii etc așa reacții sau și asta e tot un teatru! Iar acea persoana e printre persoanele de care profita Vaida și Antena1 pentru o audiență
  • B.A.M B.A.M
    Ce e amuzant e că cei de la România TV au luat apărarea Antenei 1 și toți invitații (cu excepția prezentatoarei) au zis că a fost breșă de securitate.
    Cică a fost emis și un COMUNICAT AL POLIȚIEI pe această temă!!!
    Pagina de media, puteți face rost de acel comunicat????????????? Până și cei de la România TV au reușit acest lucru...
  • geo geo
    Teatru ieftin. Vorba cuiva. Aia a venit pe strada goala carand bolovanul, a intrat in cladire goala, cu un bolovan si a intrebat diversi angajati unde e camera cu studioul Acces Direct fiind goala cu un bolovan in mana si a trecut pe langa cameramani, sunetisti si producatori, precum si securitate goala si cu un bolovan in mana. Parcă ceva nu se leagă !
  • andrei-constantin andrei-constantin
    poate ne dați și nouă mâine audiențele emisiunii de la 16:57 și după 17 și ceva , cu cât a început emisiunea și după incident câți telespectatori a adunat
  • RzV RzV
    Hai sa fim seriosi, daca cineva imbracat normal, comportandu-se normal poate trece macar de prima poarta sau usa a televiziunii, nimeni daca nu se stie ca e invitat, nu face parte din echipa televiziunii nu are acces si cu siguranta sunt foarte bine paziti.
    Nu imi pot imagina ca intr-o asemenea televiziune cineva poate ajunge dezbracat pana intr-un platou unde se desfasura o emisiune in direct, e foarte greu de crezut asa ceva.
    Daca ar fi chiar reala faza atunci situatia e de plans iar televiziunea de ras. Inseamna ca nu isi pretuiesc angajatii si nu le ofera nicio siguranta.
  • Boss Boss
    Poate era vulpita dezbrăcată
  • Ion Ion
    @Varanu': exact!! Nu mai e Mirela Bugetara, e Mirela Vaida(ra), care mai si joaca foarte prost
  • Andrei Andrei
    Ce mai știri azi:Vaida atacată cu cărămida,biserica vandalizată de progresiști,Biden învățând să umble pe scările Air Force One,cei mai mulți pacienți la ATI de la începutul pandemiei,Radu Tudor dând înapoi în scandalul cu medicul,faptul că WhatsApp și Instagram au picat de abia mai poți deschide un story pe Instagram...hai că-i bine,ce să zic.Poate mai arde ceva să-l vedem pe Veve cum fuge de Șosoacă :))
  • Anonimul Anonimul
    Mi se pare penibil ca unii zic de audiența
    Ce audiența?Întâmplarea a fost pe moment ,maxim 3 secunde a durat tot
    Sticla(podeaua)din platou s-a spart...pentru ce?Hai sa fim serioși
  • SIMONA SIMONA
    Bai se poate intra in platou foarte usor
    Este o usa in spate care dă direct in strada, undeva langa este redacția si la maxim 15 metri e platoul
    Cameramanii fiind concentrati pe filmare nu au văzut-o si asta a fost
  • pArA pArA
    Oare nu mai aveau subiecte si s-au gandit sa mai creeze o telenovela ?

    E oarecum clar ca asta va fi subiect al emisiunii cel putin o saptamana.

    Ca e sau nu o intamplare , sau o regie ieftina , asta e partea a doua.
  • Denisa Denisa
    Plus ca mimica Vaidei nu arata ca ar fi socata sa vada o doamna goala in platou. Era concentrata pe ce ii striga, nu parea nici macar intrigata ca doamna zburda in nudul gol.
  • Denisa Denisa
    Da, ca asa se intampla prin platouri, umbla toata lumea in costumul Evei sau al lui Adam prin zona. Pare fake toata intamplarea si pare ca are un overall pe ea doamna. Fata si gatul ii sunt mai inchise la culoare decat restul corpului, desi nu e vara sa se bronzeze. Iar Vaida s-a tot balbait inainte de asta, poate ca astepta intrarea doamnei, insa doamna inca nu era pregatita sa intre.
  • Marian Marian
    Este Burlacul deseara si trebuia sa creasca audienta , hai sa fim seriosi ,
  • Varanu' Varanu'
    Crede cineva ca a fost pe bune? Poate intra cineva dezbracat si cu o caramida in mana pana in studioul de emisie, fara sa vada nimeni? Sa fim seriosi!
    Tot la posturile lui Dan Voiculescu a aparut acum cativa ani si stirea inventata cu Mirela Bugetara, o inscenare de 2 bani.
    E disperare in cautare de audienta! :P

Trimite un comentariu

sus