Skip to main content

Cazul Caracal. Chiar totul pentru audiență! Acces Direct întreține teoria conspirației: intrați în direct dacă știți ceva! Mara Bănică, Lazarus la indigo

 
Cazul Caracal. Chiar totul pentru audiență! Acces Direct întreține teoria conspirației: intrați în direct dacă știți ceva! Mara Bănică, Lazarus la indigo

AUDIENȚĂ SĂ FIE! Oricine are informații despre cazul de la Caracal a putut intra prin telefon la Acces Direct, să povestească, live, românilor propria versiune asupra cazului de la Caracal. 

Publicitate

Și, unii nici nu au stat pe gânduri și au sunat.

Un domn, Laurențiu, a povestit că Alexandra trăiește și a văzut cu ochii lui când a fost transportată de trei bărbați, într-o mașină albastră.

Burtiera stației în acest timp: "Ipoteză șoc! Alexandra mutată cu mașina albastră?"

Mai mult, bărbatul aduce și acuzații, că între cei trei indivizi se număra și șeful de post din Caracal. Informația a fost aruncată în direct, fără măcar ca cel vizat de acuzație, șeful de post, să se poată apăra. 

Prezentatoarea Acces Direct, Cristina Cioran, a întreținut discuția, cu tot felul de întrebări legate de "martorul de la telefon".

Așa-zisul martor a fost ironizat și de Sorin Ovidiu Bălan, trimis de Acces Direct la Caracal. „Am mai auzit povești din astea”, a spus Sorin Ovidiu Bălan. "Poate că era costumac într-o vacă și a văzut totul", a continuat el.

Mara Bănică, Luis Lazarus la indigo

După ce a fost epuizată varianta că fata ar mai fi încă în viață, emisiunea a continuat cu un alt martor, cel care duminică a fost intervievat de Luis Lazarus (întrebându-l daca e bronzat sau ars pe mâini). Un bărbat care a lucrat pe lângă Gheorghe Dincă până în săptămâna în care Alexandra a dispărut. 

Discuția s-a purtat cam la fel ca în cazul lui Luis Lazarus. La indigo „De ce sunteți ars pe mâini?”, l-a luat la întrebări Mara Bănică, invitată în emisiune.

A continuat, fix ca Lazarus: astea nu sunt arsuri de soare, altfel arată etc. La fel a continuat și cel adus în studio: "sunt de la soare, doamnă, toată lumea știe", a răspuns.

După două ore de emisiune în care s-au prezentat tot felul de variante, chiar Mara Bănică concluzionează într-o discuție cu familia Luizei, cealaltă fată dispărută: „Orice om de bun simț care are vreo informație se duce la autorități și declară, nu tulbură o familie. Sunt și mulți nebuni pe rețelele astea sociale, care își bat joc.”

GALERIE FOTO:

Citește și: VIDEO. Dialog halucinant la Romania TV, în cazul de la Caracal. "Procurorul" Luis Lazarus: "Parcă sunteți ars pe mâini. Nu l-ați ajutat pe asasin?" 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Acum sa te vad d-le Harjeu cum a-i de gand sa amendezi aceasta emisiune , de prost gust sau esti da-al casei . merita amenda maxima si doua ore oprita transmisia in prime-time ca sa se invete minte sa nu mai dea asemenea ***
  • Daca tot ati pomenit de audienta dati audientele editiei Acces Direct de astazi si faceti o comparatie cu cele de miercuri,de saptamana trecuta! Sa vedem daca au audiente mai mari cu cazul "Caracal" !

Trimite un comentariu