Skip to main content

Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în stare de şoc!”

 
Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în stare de şoc!”

Mirela Vaida, moderatoarea Acces Direct, a fost atacată în direct la TV. În momentul în care a început emisiunea, o femeie a intrat în platou dezbrăcată complet şi a aruncat cu o piatră imensă către prezentatoare.

Publicitate

Antena 1 a oprit emisiunea pentru 15 minute, timp în care a avut promo-uri pe post şi publicitate.

După ce a revenit în direct, Mirela Vaida le-a povestit telespectatorilor ce s-a întâmplat:

„Sunt în stare de şoc. Fac eforturi mari să rămân calmă. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în platou. Ne-a fost spart platoul, avem un pietroi extrem de mare şi greu. Nu ştim cine e doamna. A intrat fix în momentul în care am ieşit de la aceste porţi. A făcut firul acestui atac foarte repede. Ţipa: Să-mi dai banii, să-mi dai banii. Colegii mei au imobilizat-o, colegii mei au acoperit-o cu o pătură, poliţia a luat-o de aici. Am luat un calciu. Sunt în stare de şoc. Mi-e frică pentru viaţa mea!

Nu ştim dacă o fi vreo coincidenţă de nume, pentru că primesc foarte multe ameninţări pe Facebook şi Youtube de la o persoană pe care o cheamă Magdalena Şerban.

Magdalena Şerban este criminala la de la Metrou. A fost condamnată la 16 ani după gratii.

Femeia asta a venit fix la mine şi a aruncat cu acel pietroi. Am fost şocată. Noroc că nu m-a nimerit. Ce să spun.... Încerc să continui această emisiune şi sper să reuşesc să o fac.”

Acces Direct face şi anchete, face şi subiecte care deranjează, dar până la urmă acesta este rolul presei

Mirela Vaida a continuat:

„Sunt o persoană destul de puternică, doar că stau să mă întreb dacă aici, în direct, ni se pot îmtâmpla astfel de lucruri mă gândesc ce lucruri mi se pot întâmpla când ies pe uşă sau când merg să îmi iau copiii de la gradiniţă.

Emisiunea Acces Direct abordează subiecte multiple, face şi anchete, face şi subiecte care deranjează de multe ori autorităţile, dar până la urmă acesta este rolul presei.

Aş vrea foarte mult să înţelegeţi că noi ştim că ne asumăm nişte duşmănii în momentul în care vorbim despre autorităţile care nu-şi fac treaba sau tragem nişte semnale de alarmă. Dar cred că ar trebui să fim şi protejaţi pentru că asta face presă, asta face şi emisiunea Acces Direct printre alte subiecte. Nu cred că ar trebui să fie omorâţi prezentatorii sau luate atât de personal. Noi ameninţări am mai primit. Sper să nu fie o astfel de ameninţare ceva concret”, a mai spus aceasta.

VIDEO. Momentul în care Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan, în direct

CITEŞTE ŞI: Cazul Caracal. Chiar totul pentru audienţă! Acces Direct întreţine teoria conspiraţiei: intraţi în direct dacă ştiţi ceva! Mara Bănică, Lazarus la indigo

CITEŞTE ŞI: Cât i-a „costat” Vulpiţa pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiţei

 

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Vai, dar cum se mobilizeaza peste tot postacii antenisti/pesedezi ca sa ne convingă ca a fost un atac pe bune si nu o regie ieftina pusa de la cale de creatorii serialului vulpita si viorel. Ce om sanatos la cap poate sa va mai creada, nene?
  • Dolish Dolish
    Eu l am recunoscut pe domnul lupu! Da ,da ,el e!!
  • Andrei Andrei
    @33,da.Nu a fost Magdalena Șerban.Femeia a fost condamnată la 16 ani de închisoare.Plus că era mai înaltă și roșcată.Nu se știe dacă are legătură cu Magdalena Șerban
  • 33 33
    Dovada ca atacatoarea a mai fost menționată in emisiune:https://vm.tiktok.com/ZMeAJBMeg/
  • Mark Mark
    E jenant pentru echipa Antenei 1 să se întâmple așa ceva! Niște studiouri de televiziune trebuie să fie foarte foarte bine păzite! La Castel Film sau Kentauros nu intra nimeni nici măcar în curte, fără să fie legitimat și implicat în vreo filmare, însă așa se întâmplă dacă folosești spații improvizate la parterul/subsolul blocurilor(spațiul în care se filmează această emisiune e sala fostului cinematograf Excelsior).
  • Marian Marian
    Regia ieftina de la acces a explodat audienta acestei emisiuni de la 5 la 12,5 va da-ti seama cata lume este plecata de acasa ,
  • 33 33
    Vica da si lucrurile sunt simple
    Am fost la platou acolo
    Undeva in spate este o ușă, care iese direct in stradă(acolo ies oamenii la o cafea ,tigara etc)
    La 10 m maxim se afla platoul neatza si acces direct,deci femeia a putut sa meargă lejer
    Într-un moment de neatenție, cameramanii (fiind concentrati pe filmare)nu au vazut o si asta fost
    Singura mea confuzie este:De ce era aproape dezbrăcata?(Nu era dezbrăcata complet,avea un fel de costum habar n-am)
    Sper sa se faca o anchetă si un material pe tema asta pt emisia de luni sa se lămurească totul
  • Vica Vica
    @33
    Cred ce spui, și bineînțeles că acea femeie nu era dezbrăcată când a intrat ( așadar a avut luciditate suficientă, ca să știe cum să intre). Pe ce lume trăim dacă astfel de oameni sunt liberi, iar alții stau legați de pat, ca să poată asistentele să se harjoneasca la cadou-party (acesta este termenul folosit: cadou-party).
  • Zic si eu Zic si eu
    Ma surpinde un lucru: nimeni nu ia in considerare ca dezbracata este o fosta invitata in/la emisiune, care nu a fost platita pentru " prestatie"? Asta este singura explicatie rezonabila pentru faptul ca stia unde este platoul, pe unde si cand se poate intra direct+ a strigat sa i se dea banii.
    Daca nu este o "fosta", atunci este regie 100%. Ok, nu trebuia sa vina goala, cu bolovanul in mana taman de la obregia, se putea dezbraca langa studio si sa ia un bolivan din zona, dar sansele ca o pacienta sa stie intrarea din spate, care da in studio+ sa stie ca nu este paza, sunt infime.
  • Radu Radu
    Dacă ești gol pușcă poți intra liber la emisiunea "***"
  • 33 33
    Hai sa gândim
    Acea femeie e o criminală care a omorât pe cineva la metrou
    A fost internată la obregia
    Poliția cercetează,cei de la spital au luat-o pe femeie
    Platoul a fost spart
    Iar după faza asta sunt si daune morale
    Pentru ce sa fie regie?
  • Telespectator Telespectator
    REGIE!
  • Didi Didi
    E fake. Nu poti intra intr o televiziune ca la mall si nici intr-un platou unde se filmeaza in direct. Sunt oameni de paza, oameni in regie, regizor de platou, asistenti, cameramani etc. Nu misca nimeni acolo fara sa dea regizorul indicatii.
  • Manu Manu
    Autoritățile sunt supărate pe anchetele emisiunii Acces direct.Ce glumă..... aștept nominalizarea la zmeura de aur.
  • Gabriel Haj Gabriel Haj
    Mizeria asta de emisiune ar trebui scoasă de pe post.

Trimite un comentariu

sus