Skip to main content

Emisiunea Soniei Argint revine cu un nou sezon, la TVR 1

 
Emisiunea Soniei Argint revine cu un nou sezon, la TVR 1

TVR 1 aduce un nou sezon al emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, cu Sonia Argint. Producţia revine de sâmbătă, 6 martie, de la ora 10:00.

Publicitate

Noua serie de emisiuni aduce în discuţie un subiect delicat cancerul mamar, afecţiune a cărei prevalenţă a crescut în perioada pandemiei.

„Din martie vom continua seria de reportaje destinate tuturor tipurilor de transplanturi care se fac în România.

Şi tot atunci începem o serie de emisiuni ce tratează cancerul mamar, de la diagnosticare până la reconstrucţia mamară şi urmărirea pacientului post-tratament, întrucât este numărul 1 ca boli neoplazice la femei, dar, în acelaşi timp, unul dintre cancerele care beneficiază de tratament personalizat şi de vindecare, în cazul formelor incipiente... este o afecţiune a cărei prevalenţă a crescut, mai ales în timpul pandemiei, când oamenii s-au ferit să ajungă la controale de rutină, în clinici sau spitale”, explică producătorul emisiunii, Beatrice Cioba.

Pe lângă subiectul principal, revin rubricile şi reportajele care promovează sportul, mişcarea şi un stil de viaţă sănătos.

„Anul care s-a încheiat ne-a învăţat o lecţie foarte importantă, şi anume faptul că sănătatea este darul cel mai de preţ pe care îl avem de la viaţă. Chiar cred că de data asta ne-am convins pe propria piele cât de bună este prevenţia.

Iar emisiunea noastră, într-o mare măsură, este despre prevenţie”, spune Sonia Argint.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus