Skip to main content

Discuţie pe Clubhouse, cu Mariciu, Pandutzu şi omul de radio Andrei Niculae. Mâine

 
Marian Ionescu (Mariciu, vlogger) şi Alin Pândaru (Pandutzu, blogger)
Marian Ionescu (Mariciu, vlogger) şi Alin Pândaru (Pandutzu, blogger)

Discuţie pe Clubhouse, cu Mariciu (vlogger), Pandutzu (blogger) şi Andrei Niculae (de la Virgin Radio), printre alţii. Proiectul aparţine brand-ului Pepsi, care anunţă că a intrat pe oficial pe Clubhouse, şi va avea loc mâine, 16 martie.

Publicitate

Dialogul va fi moderat de Andrei Niculae (om de radio la Virgin Radio) şi Alin Pandaru (Pandutzu, blogger), iar invitaţi vor fi Marian Ionescu (Mariciu, vlogger) şi Cristi Dandeş (Food of Bucharest, content creator).

Discuţia va avea loc mâine, 16 martie, de la ora 21:00.

Subiectele dezbătute vor fi, printre altele, experienţele şi preferinţele culinare, poftele sau pasiunile trecătoare din pandemie. „Camera” va avea o durată de 60 de minute, timp în care se vor dezbate opiniile moderatorilor şi ale invitaţilor, iar la final va exista un moment Q&A cu intervenţii din public.

Clubhouse este o aplicaţie bazată pe audio-chat. Oamenii se pot întâlni pentru a găzdui, asculta şi, în unele cazuri, participa în conversaţiile din comunitate. Platforma este disponibilă doar pentru utilizatorii de iPhone, o variantă pentru Android fiind în lucru.


STUDIU. Primele date despre Clubhouse, în România: aproape 100.000 de oameni, peste 18 ani. Ce schimbări aduce aplicaţia


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Pandaru Alin Pandaru
    Poate îmi corectați și mie numele. E Alin Pandaru, fără diacritice.

    Iar ca să-i răspund lui Radu, Pandutzu exista și dinainte de Colectiv și nu și-a făcut numele acolo. Dar dacă tu ești atât de limitat în gândire, nu prea pot să te ajut.
  • Radu Radu
    Mai exista inca *** asta de Pandutzu care si-a facut numele dupa Colectiv?

Trimite un comentariu

sus