Skip to main content

Plecări importante de la Adevărul. Coordonatoarele ediţiei de weekend merg la Libertatea

 
Alexandra Constanda şi Alexandra Şerban
Alexandra Constanda şi Alexandra Şerban

Ziarul Adevărul rămâne fără două semnături importante. Alexandra Constanda şi Alexandra Şerban, coordonatoarele Weekend Adevărul, pleacă din luna aprilie. Mai mult, ediţia de weekend a rămas şi fără cel mai vechi reporter.

Publicitate

Constanda şi Şerban trec, din aprilie, la cotidianul Libertatea.

Alexandra Constanda îşi termină preavizul la Adevărul pe 22 aprilie, iar Alexandra Şerban pe 10 aprilie.

La ziarul Libertatea, cele două vor avea rol de reporter.

Alexandra Constanda era de opt ani la Adevărul, iar de un an coordona Weekend Adevărul. Lucrează din 2013 la Adevărul, unde mai întâi a fost redactor pe Cultură şi Entertainment, iar în 2015 a devenit şefa departamentelor Entertainment şi Life Style. Din martie 2020, coordonează Weekend Adevărul.

Alexandra Şerban a fost reporter special la Weekend Adevărul din august 2015, iar în septembrie 2019 a fost avansată pe funcţia de editor coordonator Weekend Adevărul. Anterior, a lucrat un an la revista Historia.

A plecat şi cel mai vechi reporter de la Weekend Adevărul

Nu sunt singurele plecări din Adevărul. Medeea Stan, cel mai vechi reporter al ediţiei de weekend (2016), a părăsit ziarul la finalul săptămânii trecute. Din informaţiile Paginademedia.ro, a trecut tot la Libertatea, dar va scrie pe proiectul de educaţie Şcoala9.

Echipa Weekend Adevărul era formată din trei reporteri şi cele două coordonatoare, Alexandra Constanda şi Alexandra Şerban.

Din informaţii Paginademedia.ro, Adevărul nu a găsit, până în acest moment, înlocuitori pentru zona de coordonare a ediţiei de weekend.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horatiu Horatiu
    Si mai urmeaza plecari din zona Enterainment, Sport si Social Media...

Trimite un comentariu

sus