Skip to main content

Şcoală de radio gratuită pentru copii. La Radio Itsy Bitsy

 
Foto: Radio Itsy Bitsy
Foto: Radio Itsy Bitsy

Radio Itsy Bitsy organizează, în această perioadă, o şcoală gratuită pentru copiii cu vârste mai mici de 10 ani. Noul proiect se numeşte „Şcoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învaţă oul pe găină”, iar copiii pot fi înscrişi de părinţi până pe 15 martie.

Publicitate

Părinţii trebuie să-şi înscrie copiii completând un formular de înscriere sau pe itsybitsy.ro. „Şcoala se va desfăşura pe tot parcursul anului, iar studentii Şcolii de SuperEroi vor fi aleşi în urma unui proces de selecţie”, spun cei de la Itsy Bitsy.

Fiecare copil admis la acest proiect va fi prezent timp de o săptămână, zi de zi, în studiourile de radio şi video ale Itsy Bitsy. Copiii vor fi ajutaţi de „Super Eroii” Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark şi DjDodi să înveţe cum se moderează o emisiune.

După ce petrec acea săptămână la radio, copiii vor avea parte şi de surprize în funcţie de pasiunea pe care o au. „Şcoala a început în februarie şi primii 3 studeni, pasionaţi de sport, gătit şi spaţiu cosmic au avut bucuria de a se întâlni on-line cu Simona Halep, cu Chef Ştefan Popescu şi cu Adrian Sonka - coordonatorul Observatorului Astronomic din Bucureşti”, continuă reprezentanţii radioului.

Nadia Tătaru, director Itsy Bitsy, spune:

„Itsy Bitsy este locul în care copiii se simt în siguranţă, ascultaţi şi văzuţi, se simt liberi să se exprime aşa cum ei doresc. Atunci când sunt valorizaţi, copiii simt că aduc o contribuţie unică societăţii, o contribuţie care îi împlineşte, le dă un scop măreţ în viaţă.

Noi îi ajutăm pe copii să îşi activeze puterile interioare, să devină conştienţi de visul lor de viaţă şi să facă primii paşi. Fiecare copil merită să-şi împlinească visul şi să fie fericit.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus