Skip to main content

Primul site despre practicarea sportului în România. Jurnaliştii Caramavrov sau Furdui, printre cei implicaţi

 
Florin Caramavrov. Foto: PariuriX.com
Florin Caramavrov. Foto: PariuriX.com

Primul site dedicat practicării sportului în România. Aşa se poziţionează un nou proiect editorial. De ce? Pentru că este dedicat atât profesioniştilor, cât şi celor care fac sport în timpul liber, ca hobby.

Publicitate

Se numeşte „CitySport” şi are o echipă cu mulţi jurnaşti cu experienţă, printre care Florin Caramavrov sau Tudor Furdui, dar şi foşti sportivi sau antreprenori pasionaţi de sport.

Pe noul site se pot găsi „modele de organizare şi de antrenament pentru orice nivel de pregătire, de marketing şi management sportiv şi informaţii verificate despre infrastructura sportivă din ţară”, spun cei de la CitySport.

De asemenea, pe noua platformă se găseşte şi o categorie denumită „Registrul sportiv al României”, care „conţine toate asociaţiile, cluburile sportive şi bazele sportive din ţară deţinute de MTS”.

Din echipa CitySport fac parte:

Adrian Socaciu, preşedinte al Institutului Sportiv Român şi CEO CitySport;

Dan Boabeş, CEO Simplus şi CTO CitySport;

Florin Caramavrov, jurnalist sportiv din 1993, fost redactor şef-adjunct la ProSport

Tudor Furdui - jurnalist TVR;

Roxana Năstase, jurnalist specializat în fashion style, cu interes pentru fashion style sportiv;

Maghi Margareta Mirea, sportivă de performanţă şi cadru didactic;

Andi Stoica, Project Manager al echipei Dinamo eSports şi unul dintre susţinătorii înfiinţării unei Federaţii Române de eSports;

Anamaria-Nicoleta Ciobanu, absolventă de Istorie, cu studii de master în Jurnalism şi în Securitate şi Diplomaţie;

Dragoş Dode, pasionat de jurnalism sportiv;

Echipă rEvolution Media, în frunte cu Gabriel Bălan, CEO şi co-founder, Ilie Alexandru, COO şi co-founder, Lorena Nichita, manager şi Alexander Andrei, Chief Design Officer.

Platforma conţine şi texte scrise de la 100 de contribuitori - sportivi de performanţă, experţi în problematica sportului sau scriitori pasionaţi de sport.

În cadrul rubricii Registrul sportiv al României se poate găsi un document care conţine date despre toate cele 7.324 de asociaţii şi cluburi sportive din România şi despre cele 2.637 de locuri unde se poate derula o activitate sportivă în România, în aer liber sau în sală (baze şi facilităţi sportive aflate în patrimoniul Ministerului Tineretului şi Sportului).

Platforma conţine, de asemenea, articole despre management şi marketing sportiv, diplomaţia sportului, nutriţie, psihologie, modă aplicată la echipamentele sportive, recuperare medicală, legislaţia în domeniul sportului, cercetare, tehnologie şi E-sports.

Adrian Socaciu, CEO CitySport, despre noul site:

„CitySport va publica zilnic subiecte care îi interesează într-adevăr pe iubitorii sportului din România. Ne ferim de ştirile tip cancan. Cei interesaţi de astfel de articole au unde să le găsescă.

La CitySport vom vorbi despre lucruri mai apropiate de nevoile şi preocupările oamenilor care vor să facă sport şi sunt interesaţi de adevăratele poveşti de succes şi performanţă din sportul românesc şi mondial.

CitySport a luat naştere din pasiune pentru tot ceea ce reprezintă sportul. Principala noastră misiune este de a-i aduce împreună pe toţi cei pasionaţi de mişcare, de la amatori la campioni.

Şi nu este vorba doar despre persoane, ci şi despre reunirea infrastructurii sportive la nivel local şi naţional. Ne dorim ca, datorită CitySport, să fie mai uşoară atât practicarea sportului, cât şi crearea de comunităţi sportive sau de fani. Vrem să redăm culturii sportului din România locul pe care îl merită şi care a dat naştere a generaţii întregi de campioni.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus