Skip to main content

VIDEO. Smiley, prezentator Românii au talent, şi-a făcut încă o emisiune în online. Pe Youtube

 
VIDEO. Smiley, prezentator Românii au talent, şi-a făcut încă o emisiune în online. Pe Youtube

Smiley, unul dintre prezentatorii Românii au talent de pe Pro TV, şi-a lansat încă o emisiune în online, pe Youtube. Se numeşte „8, 8 si ceva, FIX cu Smiley” şi abordează diferite subiecte din viaţa artistului. Emisiune apare săptămânal, la ora 20:00.

Publicitate

Anterior, Smiley mai avea un vlog pe propriul canal de Youtube, pe care l-a lansat în ultimii ani doi ani- „Smiley Omul”.

Primul videoclip postat a fost, de fapt, o retrospectivă a anului 2020 şi a durat mai bine de o oră. Şi a avut trei invitaţi: pe actorul Mihai Bobonete, Răzvan Fodor şi cântăreţul DOC.

Al doilea clip video a fost ceva mai scurt şi a prezentat imagini dinainte ca Gina Pistol să nască.

„Salutare! Eu sunt Andrei si va zic "Bun venit!" la “8, 8 si ceva FIX”, o emisiune social-educativa, in care discutam subiecte importante intr-o maniera relaxata, alaturi de o bautura special pregatita de Nur.

Ne vom aici vedea saptamanal, in jurul orei 8, si vom incerca sa vedeam in toate partea buna a lucrurilor, sa zambim, sa facem proverbialul haz de necaz”, scrie Smiley în descrierea noului său canal de Youtube.

Smiley nu este prima vedetă care îşi face o producţie în online, pe Youtube. Anterior, Andi Moisescu, Mihai Morar, Cătălin Măruţă şi Mihai Bobonete şi-au lansat podcasturi, pe Yotube. Detalii, AICI.

VIDEO. Primul episod al emisiunii lui Smiley

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Rivali la TV, prieteni în online. Podcastul a adus vedetele TV împreună: Teo la Măruţă, Negru la Andi Moisescu sau Bontea la Bobonete

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus