Skip to main content

Teatru pe TikTok. Campanie online pentru adolescenţi

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Teatru pe TikTok. Platforma socială a realizat un parteneriat cu Teatrul Nottara pentru campania „Mai mult teatru”, care le este dedicată adolescenţilor.

Publicitate

Tinerii pot să se alăture acestor workshop-uri pe pagina de TikTok a Teatrului Nottara începând cu luna aprilie. Şi influencerii din România se vor alătura pro bono campaniei Teatrului Nottara.

Scopul campaniei? „De a-i face pe elevi, părinţi şi profesori să înţeleagă mai bine impactul major pe care cursurile de teatru îl pot avea asupra unui adolescent”, spun reprezentanţii proiectului.

Laura Savu, Global Community Manager - TikTok:

“Ne bucurăm foarte mult că putem fi parteneri într-un astfel de proiect care are ca scop educaţia proactivă şi alternativă a tinerilor, cu focus îndeosebi pe dezvoltarea lor personala, ca indivizi.

Teatrul este o componentă culturală importantă şi cu un impact direct şi individual şi de aceea ne dorim ca aceste workshop-uri să aibă o acoperire naţională în cadrul platformei TikTok şi să ajute cât mai mulţi utilizatori.”

Marinela Ţepuş, Managing Director - Teatrul Nottara:

“După un an în care am fost plasaţi la categoria „neesenţiale”, ne temem că adolescenţii vor găsi mai greu motivaţia de a vedea un spectacol de teatru, lucru care ar fi cu adevărat o pierdere.

Şi pentru noi, şi pentru ei. De mii de ani, teatrul ne învaţă despre noi şi despre lume, ne pune în faţă o oglindă uneori amuzantă, alteori incomodă, dar foarte necesară. Teatrul este emoţie, este catharsis.

Ne bucurăm nespus de colaborarea cu TikTok şi de faptul că ne oferă ocazia să vorbim despre importanţa teatrului într-un mod atractiv pentru minţile tinere. Fiţi cu ochii pe pagina de TikTok a Teatrului Nottara, unde se vor întâmpla în curând tot felul de lucruri inedite!”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus