Skip to main content

VIDEO. Un film de Strunilă, cu doi actori din Las Fierbinţi. Trailer filmat cu telefonul

 
VIDEO. Un film de Strunilă, cu doi actori din Las Fierbinţi. Trailer filmat cu telefonul

Trailer de filmat cu telefonul. Actorul Octavian Strunilă se pregăteşte de lansarea filmului Complet necunoscuţi, pe care îl regizează şi care are în distribuţie doi actori din Las Fierbinţi.

Publicitate

Xiaomi este partenerul peliculei, iar unul dintre telefoanele companiei apare în film.

Cu telefonul Mi 11 s-a filmat trailerul producţiei, dar este folosit de actorii din film, printre care se numără Leonid Doni (Robi din Las Fierbinţi), Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinţi) şi Ada Galeş.

„Am reuşit să facem primul trailer din România filmat exclusiv cu un telefon. Operatorul care l-a folosit pentru filmare, dar şi editorul de montaj au fost uimiţi de cum se descurcă. Am tras atât în condiţii de lumină redusă, cât şi în condiţii normale, ne-am plimbat cu telefonul la cabine, pe platou, iar rezultatele au fost remarcabile. Pe lângă asta, Mi 11 este un telefon foarte frumos şi mai toţi actorii şi echipa de pe set l-au întors pe toate părţile în timpul filmărilor”, a spus Strunilă.

Distribuţia filmului este forma din Andreea Grămoşteanu, Anca Dumitra, Leonid Doni, Ada Galeş, Alexandru Conovaru, Adrian Ştefan şi Gabi Răuţă.

Lungmetrajul „Complet Necunoscuţi” va avea o durată de o oră şi jumătate şi va fi lansat anul acesta în România. Este varianta românească a filmului record „Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de ţări.

Acţiunea filmului, pe scurt. Într-o seară la un pahar de vin, 7 prieteni (soţ-soţie, iubiţi, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă şi hotărăsc ca la tot ce primesc în acea seară, telefoane, mesaje, mail-uri, să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici... totul o ia razna.

VIDEO. Trailerul filmat cu telefonul

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zagavia Zagavia
    @Andrei, cred ca nu ai ascultat ce a zis in interviul dat unui ziar de stiri romanesc (nu ii mai dau numele aici, gasesti singur video-ul pe YouTube): filmul este un re-make la fel cum sunt si alte N filme. Asta e tot. E varianta romaneasca la cea italiana sau frantuzeasca etc. La fel cum mai marele „A star is born” a fost un re-make la filmul foarte vechi desi existau si re-make-urile in versiunea indiana dar si cea sud-coreeana. Intelegi acum?
  • Andrei Andrei
    Mare regizor, fîs!
    Filmul asta l.am văzut deja în italiană în 2017, în 2018 în franceză.

    E și pe netflix, Le jeu!

    Mare regizor să copiezi ce au facut alții!

Trimite un comentariu

sus