Skip to main content

Agenţia Cheil Centrade are un nou Business Leader. Ce conturi va gestiona Simona Costea

 
Agenţia Cheil Centrade are un nou Business Leader. Ce conturi va gestiona Simona Costea

Simona Costea intră în echipa agenţiei Cheil Centrade, una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România. Ea va ocupa poziţia de Business Leader, Global Marketing Operations & Strategy.

Publicitate

Simona Costea va gestiona contul Samsung, dar şi alte conturi globale, având rolul de a consolida şi extinde agenţia la nivel regional, au anunţat reprezentanţii agenţiei.

Simona Costea, Business Leader Cheil Centrade:

„Mă bucur să mă alătur, la nivel de agenţie, dar şi de grup, unora dintre cei mai talentaţi oameni din această industrie, oameni pe care îi cunosc şi care m-au inspirat de-a lungul anilor. Împreună ne vom concentra să aliniem activitatea conturilor la abordarea şi strategia globală a reţelei Cheil, lucrând alături de partenerii şi clienţii noştri pentru a găsi cele mai creative şi mai eficiente soluţii care să răspundă nevoilor lor reale şi să genereze impact pozitiv în business”.

Simona are un background extins în industrie, având la activ 8 premii Effie pentru brand management. A lucrat în companii precum Graffiti BBDO şi Geometry Global Bucharest.

În cei 20 de ani de experienţă, ea a fost responsabilă de managementul relaţiilor cu clienţi regionali şi locali din industrii precum retail, FMCG, banking, ecommerce sau bunuri de folosinţă îndelungată (durables), precum şi de coordonarea activităţii de new business.

De asemenea, Simona este specializată în marketing digital, având experienţă în comerţul electronic.

Radu Florescu, CEO Cheil Centrade South-East Europe:

„Mă bucur că Simona se alătură echipei noastre în acest moment de consolidare. Serviciile digitale performante şi integrarea în reţeaua globală Cheil ne implică în proiecte din ce în ce mai complexe în ultimii ani, iar Simona are profilul unui strateg şi manager performant, care a demonstrat în repetate rânduri că poate gestiona conturi de anvergură”.

În 2018, Cheil Worldwide a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni al Centrade Integrated, agenţie fondată de Radu Florescu, după cum a relatat PaginadeMedia.ro.

Agenţia Cheil Centrade serveşte drept hub regional pentru reţeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare şi creaţie pentru Samsung. 

Din portofoliul agenţiei mai fac parte Pfizer, First Bank, ENGIE Romania, NN România, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, KTI, Point Pickup, Asociaţia ANAIS şi United Way. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Numai genii pe aici, numai premianti si industria publicitatii e in ultimul hal cu astia.

Trimite un comentariu

sus