Skip to main content

TRANSFORMARE. Isobar devine Dentsu Creative. Marius Tianu rămâne la conducerea biroului din Europa de Sud-Est

 
Marius Tianu, Director de creaţie la Dentsu Creative. Sursa foto: dentsu
Marius Tianu, Director de creaţie la Dentsu Creative. Sursa foto: dentsu

Grupul de marketing şi comunicare dentsu a unit toate agenţiile sale de creaţie, inclusiv DentsuMB şi Isobar, sub o nouă reţea globală, Dentsu Creative. De piaţa din Europa de Sud-Est se va ocupa tot Marius Tianu, numit la conducere anul acesta, în aprilie, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Publicitate

Anunţul a fost făcut la Cannes Lions de doi lideri din managementul de vârf al grupului: Wendy Clark, Global CEO al Dentsu International şi Fred Levron, Global Chief Creative Officer, potrivit unui comunicat al agenţiei.

Aflată sub conducerea lui Fred Levron (foto), reţeaua Dentsu Creative va fi compusă din 9.000 de experţi creativi din 46 de pieţe conectate la 37.000 de experţi media şi CXM ai companiei Dentsu International şi va colabora îndeaproape cu echipa de creaţie din Japonia.

În regiunea Europa de Sud-Est, cu birouri în Bulgaria, Croaţia şi România, Dentsu Creative este condus de Marius Tianu, Director de creaţie.

Astfel, Dentsu Creative va funcţiona ca o singură reţea de creaţie care va servi clienţii din întreaga lume.

Marius Tianu, Director de creaţie:

„Cunoaştem dorinţa clienţilor de a căuta noi metode de a schimba modul în care sunt construite brandurile. De aceea noi ne propunem o schimbare majoră în felul în care abordăm creativitatea: ne bazăm pe principiile «Modern Creativity», un nou stil de lucru care favorizează legături mai strânse cu media şi cu echipe transfrontaliere.

Această nouă abordare, gândită pentru a unifica talentele şi capabilităţile oamenilor noştri, va îmbunătăţi răspunsul creativ pentru clienţii noştri şi va construi un viitor incitant pentru noi”.

Citeşte şiUn român la cârma creaţiei agenţiei dentsu, pentru Europa de Sud-Est

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @margo, eu am numele de Sobar și Sobe, adică Soby.
  • margo margo
    iSobar e ceva de genul iPhone? unul care face sobe online? :)

Trimite un comentariu

sus