Skip to main content

Subiectul „să-i scăpăm pe copii de părinţii lor”, cu Prelipceanu, a ajuns şi la CNA: „L-a luat valul”

 
Subiectul „să-i scăpăm pe copii de părinţii lor”, cu Prelipceanu, a ajuns şi la CNA: „L-a luat valul”

„L-a luat valul”, aşa a caracterizat cel mai vechi membru CNA „ieşirea” lui Cosmin Prelipceanu „să-i scăpăm pe copii de părinţii lor”, de la finalul lunii septembrie. 

Publicitate

Răsvan Popescu a mai spus că „răbufnirea” lui Prelipceanu nu poate fi încadrată din punct de vedere legal. 

De altfel, forul nu a penalizat postul TV şi a ţinut cont că moderatoul Jurnalul de seară şi-a cerut scuze pe acest subiect. 

De notat că la CNA au ajuns peste 40 de reclamaţii pe acest subiect. 

Reamintim că Cosmin Prelipceanu a răbufnit, într-o emisiune de la finalul lui septembrie, la Digi24. Într-un dialog despre vaccinare cu ministrul Sorin Cîmpeanu, realizatorul TV a spus: 

„Dacă suntem în ţara cu o treime din oameni vaccinaţi în condiţiile în care sunt atâţia care mor în spitale, e clar că avem o problemă de educaţie. Nu e clar că avem o problemă de educaţie? Oamenii în ţara asta nu reuşesc să înţeleagă că sunt în pericol de moarte.

N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Asta ar trebui să facă şcoala. Să-i scăpăm pe copii de părinţii lor. Asta trebuie să facă şcoala”, a fost afirmaţia făcută de Cosmin Prelipceanu în direct. 

Scuze de la Prelipceanu

În ceea ce priveşte ieşirea avută în direct, Cosmin Prelipceanu a venit cu scuze după câteva zile. El spunea că ar fi o „scoatere din context” a celor spuse de el în dialogul cu Sorin Cîmpeanu, ministrul educaţiei.

„Dacă ce am spus a ofensat pe cineva, vă rog să înţelegeţi că nu a fost intenţia mea. Chiar şi aşa, tuturor celor care s-au simţit lezaţi, vă rog să primiţi scuzele mele sincere”, scria realizatorul. 

El explicat, într-un text publicat pe Digi24.ro, ce a vrut să zică, de fapt.


Citeşte şi: Prelipceanu, răbufnire pe post: „Să-i scăpăm pe copii de părinţii lor”


Citeşte şi: Prelipceanu, scuze la o săptămână după ieşirea cu „să-i scăpăm pe copii de părinţii lor”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @Leo Nu cred că scoate de curând, deoarce sunt mai mulți care vor să plece la B1 TV, au negocieri chiar bune și în curând, nu îi vom mai vedea la Digi 24, ci la B1 TV.

    După ce vor pleca echipa care vor să plece la B1 TV, poate să îi dea afară pe Prelipceanu și alții care se comportă ca el.
  • Leo Leo
    Vad ca incep sa apara si altii cu aceleasi pareri (pana acum eram singurul...)!

    'Sfanta treime' de la Diji pisti tăt adica cei trei *crai inutili (Prelipceanu, Negeutiu, Pandaru) sunt moartea audientelor, moartea oricarei televizuini !

    Chiar nu se trezeste nimeni de la varful Rcs-Rds sa scoata insipizii astia de pe post?!?!
  • Să-i scăpăm pe telespectatori de prelipceni... Să-i scăpăm pe telespectatori de prelipceni...
    ..și de cetepei, de pîndari, de negruți, de gâzi, de tudori, de chirieaci și de restul cercopitecilor bine remunerați, ale căror misiuni sunt spălarea pe creier a maselor, distragerea atenției și camuflarea problemelor reale ale societății, totul întru beneficul oligarhilor care dețin oficinele la care prestează respectivii.

    Și dacă tot ne-am apucat, să trimitem un gând pios și către ploșnițele de la CNA, la fel de bine remunerate din bani publici.
  • Stefan Stefan
    Nu e niciun abuz asupra minorilor. Si in plus, Prelipceanu avea dreptate la faza asta. Scoala trebuie sa-i scape pe copii de parintii lor. Adica sa invete sa se descurce singuri si sa ia decizii proprii.
  • radu radu
    @Andrei. Total de acord.
  • Soby Soby
    Ce s-a mai auzit despre plecările de la Digi 24 la B1 TV?
  • Andrei Andrei
    Absolut "normal". Bine că e ilegal și amendabil că Antena 3 n-a prezentat metodologia la nu știu ce sondaj, dar incitarea la abuz asupra minorilor e perfect legal, neamendabil și e doar o "răbufnire". Răbufnire putea să aibă un invitat, nu moderatorul discuției, moderator ce se vrea "jurnalist". Ceva mai abject nu puteam primi de la CNA-ul PNL- USR PLUS.

Trimite un comentariu

sus