Skip to main content

VIDEO. Prelipceanu, răbufnire pe post: „Să-i scăpăm pe copii de părinţii lor”

 
VIDEO. Prelipceanu, răbufnire pe post: „Să-i scăpăm pe copii de părinţii lor”

VIDEO. „Ieşire” de moderator! Cosmin Prelipceanu a răbufnit, aseară, la Digi24. Ce a zis realizatorul Digi24, într-un dialog despre vaccinare cu ministrul Sorin Cîmpeanu? 

Publicitate

„Dacă suntem în ţara cu o treime din oameni vaccinaţi în condiţiile în care sunt atâţia care mor în spitale, e clar că avem o problemă de educaţie. Nu e clar că avem o problemă de educaţie? Oamenii în ţara asta nu reuşesc să înţeleagă că sunt în pericol de moarte.

N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Asta ar trebui să facă şcoala. Să-i scăpăm pe copii de părinţii lor. Asta trebuie să facă şcoala”, a fost afirmaţia făcută de Cosmin Prelipceanu în direct. 

Răbufnirea lui Prelipceanu a fost taxată în mediul online. Chiar şi ministrul educaţiei, prezent în studio, s-a delimitat de cele spuse de moderator. 

„Nu pot să fiu părtaş la această afirmaţie”, a fost reacţia lui ministrului Cîmpeanu. 

VIDEO. Momentul cu răbufnirea lui Prelipceanu

Prelipceanu, taxat în online: „Aşa nu”

Reacţiile din online nu au întârziat să apară. Clarice Dinu, redactor-şef HotNews, a punctat:

„Acest dialog ar trebui predat la cursul de aşa nu”, a scris jurnalista pe Facebook.

De asemenea, fostul jurnalist Cristi Dimitriu a spus:

„A sărit calul şi nu asta e rezolvarea. Nu ştie nici legea pentru că potrivit Codului Civil părinţii au în primul rând responsabilitatea pentru sănătatea copiilor.

Sunt tare curios dacă azi îşi va cere scuze pentru tâmpenia pe care a debitat-o.”

Postarea lui Clarice Dinu

Postarea lui Cristi Dimitriu

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zic si eu Zic si eu
    @Andrei tata,
    Esti corect, dar asta nu inseamna ca esti obiectiv.
    Faptul ca Rtv nu isi " asuma" obiectivitatea crezi ca este o scuza pentru minciunile si derapajele lor? Da' ce spui de A3, autoproclamata cea mai cea tv de stiri si care, seara de seara abunda in manipulari si fakenews?
    Unde ai vazut tu abuzuri asupra copiilor la prelipceanu? Este un personaj care mie imi displace total, (este prototipul activistului care nu vrea sa'l supere pe to'arasu Gradu', de aceea ii executa pe cei care crede ca nu plac sefilor si ii linguseste pe ceilalti)iar exprimarea, chiar si in context, a fost nepotrivita tocmai pentru ca a permis jurnalistilor de mucava sa o scoata din context. Dar de aici si pana la copii abuzati este cale lunga.
    Insa realitatea este, ca ne place sau nu, ca sunt multi copii care, pentru o dezvoltare normala, ar fi bine sa fie " scapati" de parinti alcoolici, abuzivi, dezinteresati iar scoala ar trebui, unde se poate, sa se implice in identificarea acestor cazuri.
  • ddd ddd
    ajung să cred tot mai mult despre Digi24 că este unitate militară nu ai cum De atâția ani de zile să nu Observi că unii precum nea Cozmin sunt la Digi și pe poziții bune doar pentru că trebuie omul Nu are nicio calitate mai ales la nivelul la care este și din punct de vedere managerial dar și ca poziție în grila Televiziunii îmi e greu să cred că nimeni de la Digi nu a înțeles cât de slab este nea Cosmin și încă câțiva de pe acolo dar dacă așa trebuie așa trebuie
  • Sobea Sobea
    Mai bine Cosmin Prelipceanu să plece la România TV decât să rămână la Digi 24.
  • Andrei Andrei
    Și încă ceva @S: niciodată, oricine ar legitima, fie și verbal, abuzul asupra minorului, nu i-aș da dreptate. Copiii sunt dependenți de părinții lor, indiferent de educația pe care aceștia o au. Și ou de struț ăsta n-o să schimbe ceva ce este specific acestei specii.
  • Andrei Andrei
    @S, ba nu. Eu sunt un om corect. Și derapaje se fac peste tot, în special la RTV. Dar RTV nu își asumă rolul de televiziune deontologică, de jurnalism la calitate superioară, RTV nu are școală de media. RTV își asumă tot ce spun ei acolo, vizând un public pe care și-l doresc și îl au. Afirmația lui Prelipceanu e instigare la abuz împotriva minorilor, deci e penal. E instigare pură să afirmi că școala ar trebui să-i ”scape” pe copii de părinții lor, personajul ăsta fiind ”profesor” de jurnalism, nu un simplu moderator care țipă niște titluri bombastice, ca la RTV. Ce a afirmat acest individ e peste orice regulă din jurnalism, e deja o chestiune ce nu poți să o afirmi nici dacă nu ești persoană publică și este și mai șocant când vine de la o televiziune ce a căutat public tânar, mediul urban, cu studii superioare și care să voteze ”noua clasă politică”. Acum au schimbat macazul. Nu am o problemă cu asta, cu faptul că Digi a devenit un instrument disperat al actualului guvern. Se întâmplă și la case mai mari. Dar nu te lăuda cu chestiuni de genul ”Digi, cea mai credibilă sursă de informare a românilor” și apoi să vii cu afirmații extremiste, *** doar pentru că nu le iese guvernaților campanie eșuată de aproape vaccinare și ești presat să faci ceva în legătură cu asta, făcându-i proști pe cei ce refuză vaccinarea, considerând că ai găsit soluția miraculoasă. Afirmația lui CTP și mizeria lui Prelipceanu au rolul de a intimida populația, de a-i face pe nevaccinați să se simtă inferiori, needucați, insuficienți pentru a face parte din societate. E o formă de manipulare ce a atins cote uriașe, disperate, la modul în care se zgârie pereții doar pentru a crește niște cifre și de a nu rezolva concret situația pandemică.
  • S S
    @Andrei spui asta pentru ca e la Digi.Daca era la Antena 3 sau RTV si notau EXACT LA FEL asta,le dadeai dreptate
  • S S
    ***
  • Mmx Mmx
    Numa el a mai ramas moderator seara si la evenimente.
  • Andrei Andrei
    Răbufnire? Ăsta e un derapaj cât casa și voi îl numiți "răbufnire". Aveți multe articole deloc echidistante, dar să numești asta "răbufnire" și alte declarații total inofensive "derapaje" e prea mult.
  • Nectarie Popa Nectarie Popa
    TARE!

Trimite un comentariu

sus