Skip to main content

Proprietarul Kanal D vrea să extindă Radio Impuls în noi oraşe. Ce posturi radio vrea să preia. Va avea şi o nouă televiziune

 
Proprietarul Kanal D vrea să extindă Radio Impuls în noi oraşe. Ce posturi radio vrea să preia. Va avea şi o nouă televiziune

Postul Radio Impuls, deţinut de Dogan Media din care face parte şi Kanal D, vrea să se extindă. Dogan Media a cerut Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) preluarea unor licenţe radio din Ardeal, dar şi din zona Munteniei. 

Publicitate

Concret, în şedinţa de mâine, CNA trebuie să analizeze două cedări de licenţă, ambele către Dogan: 

  • Versus Media din Alba Iulia vrea să cedeze către Dogan media Atlas FM din Alba Iulia şi Câmpeni.
     
  • Best Mixmedia din Câmpina vrea să cedeze către Dogan  licenţa TV pentru Bucureşti TV şi Bucureşti TV HD, dar şi licenţa pentru reţeaua regională Best FM, care acoperă oraşele Ploieşti, Câmpina şi Sinaia. 

Pentru a fi aprobată de CNA, e nevoie de votul a cel puţin şase membri ai forului audiovizual. 

Radio Impuls, care a fost preluat de grupul Dogan Media în anul 2019, deţine mai multe licenţe radio în oraşe precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Braşov, Bistrita si Craiova.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Ha, un post secundar nu presupune investitii foarte mari, mai ales ca acolo se vor vedea multe reluari. Acolo, cel mai probabil, nu vor exista foarte multi angajati si deci si costurile vor fi mai reduse. Sunt multe de discutat in zona asta. In fine, nu cred ca turcul arunca cu bani aiurea.
  • abc+ abc+
    @Ha, cred că cei de la Kanal D sunt potenți pentru a ridica KD2, așa cum au făcut și Antena când au redenumit Euforia (care era prin coada clasamentelor) în Happy (post care este mereu în top10 pe toate targeturile, iar în Prime-Time undeva pe 6/7).
    Pe postul principal urmează să se schimbe grila (ex: se difuzează un serial, apoi îl mută pe KD2).

    Totuși, este bine că nu lansează 9 televiziuni care nu pot rezista un an în viață:))

    Kanal D a demonstrat că drumul spre succes se face cu pași mici, chiar dacă au un public mai bătrân, sunt în top2/3. Publicitatea se vinde și pentru cei de 40+, nu doar 18+ (că ăștia nu prea au ce cumpăra din salariile din Ro — mai multe își cumpără din digital, nu de pe tv, părerea mea).
  • Ha Ha
    Eu te cred @Dragoș, dar ce ar putea aduce nou Kanal D ca să nu aibă un post invizibil? Și acum la modul cel mai serios
  • Dragos Dragos
    B.A.M, fiecare patron isi face anumite calcule. Daca respectivul patron considera ca e in avantaj sa vanda decat sa bage o gramada de bani in speranta ca se vor redresa (da, am zis bine, pentru ca in momentul asta stau foarte prost din punct de vedere financiar, din moment ce nu vin cu emisiuni care sa atraga), atunci asta va face. E bussiness, cum spunea cineva. Cei de la Dogan au puterea financiara ca sa faca acest post (sau ce nume vrea sa-i dea) atragator. Asa cum Pro-ul si Antena au canale dedicate femeilor (Acasa si Happy), de ce n-ar avea si Dogan? Tocmai pentru ca au o pozitie buna in grila poate il face mai atragator la vanzare. Pun pariu ca vor urma si alte posturi la vanzare. E si asta un mod de a face bani. Cumperi licente, cresti putin televiziunile si radiourile din dotare dupa care le vinzi la un pret frumos.
  • jk jk
    Apare Kanal D 2
  • B.A.M B.A.M
    @Andrei, NU e dubios interesul trustului Dogan.
    E dubios aparentul DEZinteres al trustului Best Mixmedia de a renunța la cel mai bun post al lor. Mai ales că acum, în noua grilă DIGI, au șansa de a se dezvolta SINGURI și PE EI ÎNSIȘI! (Ma refer la întreprindere...)
  • Soby Soby
    @CH+, Ora de veghe este și o producție de la Epoch Times România.

    De 1 an sau 2 ani difuzează București TV doar reluări, știri fără prezentator (ca la Național TV și Național 24 Plus care de 13 ani nu mai au știri cu prezentator) cu grafică copiată de la CNN și preluări de la Travel Mix, Party Mix, 24 Mix Teleshop și Disco Mix.

    Probabil Dogan Media va transforma București TV într-un post de știri, cel mai probabil se va numi Kanal D News și va avea cel mai probabil preluări cu Știrile Kanal D, posibil jurnale proprii și emisiuni de dezbateri și documentare. Nu cred că se va numi D24 News, asta ar crea confuzie cu Digi 24.
  • ONe ONe
    @abc+ informatia ta e pe bune?Nu pot spune decat Doamne fereste!Astia au stirile praf pe canalul propriu si le trebuie un post special pentru asta?
  • Ha Ha
    Abc+ nuuuuuu :))))))

    Dogan era singurul care nu avea posturi secundare inutile
  • abc+ abc+
    Kanal D își face televiziune de stiri prin București Tv!
    Noul nume din 1 Martie 2023: D24 News sau Kanal D News.

    @bam, se numesc afaceri. Sau trebuie să ai un interes pentru a vinde ceva inutil pe bani mulți?

    Ps: Sefii turci au în plan și investiții pentru emisiuni de divertisment pentru Kanal D în 2023.
  • Andrei Andrei
    @B.A.M. ce e atât de dubios? Ce e atât de greu înțeles? Best vinde pentru bani. Nu vinde niște echipamente și niște angajați, ci o poziție bunicică în grilele cabliștilor. Probabil că odată cu poziționarea postului în noua grila RCS-RDS s-a putut obține un preț nesperat de bun. Nimeni nu îi va împiedica pe cei de la Best să solicite ulterior o nouă licență pe care să reia un "București TV" de la capăt, cu investiții minime.
    Iar cei de la Dogan au găsit o oportunitate de a cumpăra, la un preț corect, un post gata intrat în must carry. Kanal D e singura televiziune de top care nu are un post-anexă. Trebuie să recunoaștem că București TV se află, cel puțin în grila RCS-RDS, pe o poziție cu un potențial prea bun raportat la posibilitățile de dezvoltare de care dispune Best.
  • CH+ CH+
    Asta este o veste bună pentru București TV, care în ultimul timp a ajuns să difuzeze doar reluări, știri și producții preluate de la 24 Mix Teleshop, Travel Mix și Disco Mix. Singura emisiune difuzată în direct pe București TV este Ora de veghe. Vom vedea ce o să facă Dogan Media pentru acest canal.
  • B.A.M B.A.M
    Partea dubioasă a poveștii e preluarea București TV!!!!
    Ce interes are Best Mixmedia să renunțe la CEA MAI COMPETITIVĂ televiziune a lor? (Raportat la ce au pe lângă.)
    Mai ales că se numără printre puținele posturi privilegiate de noua grilă RCS-RDS!!!!
    În locul lor, începeam să investesc puțin ca să incep să obțin bani...
    E păcat mai ales de echipa EpochTimes care își face veacul pe această televiziune...
    Plus că Dogan de abia reușește cu Kanal D să renteze! Cel puțin anul ăsta, numărul producțiilor lansate poate fi numărat pe degete...
    Ceva e dubios rău în povestea asta!

Trimite un comentariu

sus