Skip to main content

CNA. Licenţa postului Impuls Radio, din grupul Kanal D, s-a prelungit cu încă 9 ani

 
CNA. Licenţa postului Impuls Radio, din grupul Kanal D, s-a prelungit cu încă 9 ani

Postul Impuls Radio, deţinut de Dogan Media International a obţinut de la Consiliul Naţional al Audiovizualului prelungirea licenţei pentru încă nouă ani.

Publicitate

Formatului de principiu al postului Impuls Radio este generalist şi nu s-a solicitat modificarea structurii serviciilor de programe.

Radio Impuls, care a fost preluat de grupul Dogan Media în anul 2019, deţine mai multe licenţe radio în oraşe precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Braşov, Bistrita si Craiova.

Forul CNA a votat în unanimitate.

Până la votul CNA, ce a spus reprezentatul postului?

În faţa CNA a fost reprezentantul postului Cătălin Băleanu:

"Licenţa pentru Bucureşti este prima licenţă care a ajuns la împlinire pentru prelungire din cele pe care le-am preluat în cadrul reţelei Impuls.

În legătură cu licenţa pentru Bucureşti, noi am creat un studio local, care nu exista înainte de preluarea reţelei, pe care l-am dezvoltat foarte frumos şi unde se produc două emisiuni. Una în timpul săptâmânii şi una în weekend.

Radio Impuls este un post generalist care are ca profil, un profil de radio Contemporary Hit Radio. Producţia noastră proprie locală constă în 250 de minute de program de ştiri. Sub 250 de minute, nu avem niciodată.

Grupajele informative sunt transmise în fiecare zi de luni până vineri, în fiecare oră, între orele 06.00 şi 13.00, şi apoi la ora 16.00, 19.00, 22.00 şi 23.00. În weekend, de la orele 06.00, 07.00 şi 22.00 avem un sumar săptâmânal cu cele mai relevante ştiri ale săptămânii."

Citeşte şi:Final de tranzacţie. Radio Impuls trece în grupul Dogan, care deţine şi Kanal D

Citeşte şi:Proprietarul Kanal D vrea să extindă Radio Impuls în noi oraşe. Ce posturi radio vrea să preia. Va avea şi o nouă televiziune

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus