Skip to main content

COMUNICAT. CANCAN.RO lansează super-producţia CANCAN NEWS

 
COMUNICAT. CANCAN.RO lansează super-producţia CANCAN NEWS

COMUNICAT. CANCAN.ro a lansat, începând cu 15 aprilie, super-producţia CANCAN NEWS, care dezvăluie totul despre vedetele din România. În fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 21.30, atât pe site-ul publicaţiei, cât şi pe pagina de Facebook şi canalul de YouTube al acesteia, vor fi prezentate, într-o formă cu totul nouă, celemai tari subiecte din showbiz şi nu numai.

Publicitate

Publicaţia CANCAN a fost lansată la data de 16 aprilie 2007, în urmă cu exact 14 ani.În mai puţin de un an, adică în februarie 2008, aceasta ajungea la vânzări de peste 150.000 exemplare pe zi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

A urmat dezvoltarea extensiei video a brandului, respectiv producţia CANCAN TV, lider absolut de audienţă pe Kanal D şi totodată emisia CANCAN.RO de la ROMÂNIA TV, aceasta fiind lider de audienţă în ziua difuzării.

Din august 2012, echipa CANCAN s-a focusat complet pe online şi social media, ajungand la 800.000 cititori pe zi si la peste un milion de urmăritori pe Facebook iar ulterior la peste o sută de mii pe Instagram.

CANCAN NEWS este o producţie a diviziei video a grupului Gândul Media Network, din care mai fac parte producţiile Gândul NEWS, Gândul Live,moderată de Emma Ziecescu, ProSport Live, moderată de Victor Vrînceanu, Gândul Financiar, moderată de Mihaela Pântea şi Gândul Green, moderată de Bogdan Pavel.

CANCAN.ro face parte din Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus