Skip to main content

COMUNICAT. 5 ţinute deosebite, la care să porţi ciorapi plasă

 
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

COMUNICAT. Chiar dacă este de neînţeles, încă există numeroase doamne şi domnişoare care ezită să poarte ciorapi cu plasă, temându-se că aceştia ar avea o reputaţie vulgară.

Publicitate

Dresurile din plasă constituie, însă, un trend ce vizează numeroase stiluri vestimentare, iar femeile care cunosc eleganţa acestui tipar, nu cunosc teama de prejudecăţile sociale. Din contră, aceste piese vestimentare sunt un adevărat simbol în lumea modei, mai ales pentru femeile chic, ce se impun prin eleganţă şi fineţe.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Şi pentru că există o linie foarte fină între sexy şi vulgar, iar ciorapii cu plasă îţi pot ruina ţinutele în cazul în care nu ţii cont de anumite reguli de stil, ne-am propus să te inspirăm cu 5 ţinute deosebite, la care să poţi purta astfel de modele de ciorapi. Descoperă-le în cele ce urmează!

Ţinută vintage cu şosete din plasă

Ştiai că poţi crea un outfit parizian, uşor vintage, cu ajutorul unui sacou din tweed sau cu carouri, o pereche de pantaloni conici vintage, pantofi fără toc şi o pereche de şosete din plasă? Dacă acestei combinaţii îi mai adaugi o pălărie îndrăzneaţă şi o geantă vintage de umăr, ciorapii de plasă se vor transforma în punctul de interes al ţinutei, întrevăzându-se discret între tivul pantalonilor şi marginile încălţărilor.

Ţinută casual cu pulover şi ciorapi cu plasă

Vrei să obţii un look casual, ideal pentru o zi ploioasă? Poartă ciorapi cu plasă alături de un pulover oversized şi o pereche de bocanci. Accesorizează outfitul cu o pălărie cu bor larg, din stofă şi o geantă în aceeaşi paletă de culori cu bocancii, şi vei obţine ţinuta perfectă pentru o zi în care îţi doreşti să arăţi bine fără a depune un mega efort. Desigur, din această combinaţie nu trebuie să lipsească nici bijuteriile, ce vor oferi un plus de stil ţinutei.

Ţinută urbană cu blugi rupţi şi dresuri din plasă

Pentru a crea un outfit urban trendy, poartă dresurile din plasă pe sub o pereche de ripped jeans. Cu siguranţă va fi un mod îndrăzneţ de a-ţi face apariţia într-o seară de weekend, la petrecere. O jachetă de piele sau o geacă bomber, alături de o pereche de botine negre decupate sau o pereche de pantofi stiletto pot complimenta în mod ideal întrevederea ciorapilor cu plasă prin rupturile blugilor.
Ţinută punk cu cizme înalte şi ciorapi cu plasă

O altă ţinută interesantă pe care o poţi realiza cu uşurinţă este una cu tendinţe punk, alcătuită dintr-un tricou oversized cu accente grunge, o pereche de cizme lungi din piele, o jachetă oversized şi o pereche de ciorapi din plasă. Vei obţine astfel un outfit statement, în esenţă extrem de simplu, dar care poate transmite mesajul dorit şi care te poate scoate din anonimat. Acordă atenţie şi coafurii alese, pentru o apariţie spectaculoasă.

Ţinută feminină cu fustă şi ciorapi cu plasă

Vrei să-ţi menţii feminitatea în forma ei clasică? Poţi opta pentru o fustă tip creion sau o fustă cu crăpătură, într-o culoare îndrăzneaţă precum albastru. Menţine simplitatea în partea de sus a ţinutei printr-un top alb, deoarece deja ai stabilit centrul de interes al outfitului prin ciorapii de plasă care se întrevăd estetic prin crăpătura fustei. Alege să completezi această ţinută clasică feminină cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc, dar şi câteva accesorii statement.

Înarmează-te cu atitudine şi integrează ciorapii cu plasă în ţinute deosebite, precum cele menţionate anterior. Indiferent că priveşti aceste modele de ciorapi ca simple accesorii ce se întrevăd prin piesele vestimentare pe care le porţi sau ca centru de interes, compunând întreaga ţinută în jurul lor, cu siguranţă vei da dovadă de stil!

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus